Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Policija sakrila od Tužilaštva incident: Odbornik Demokrata Marko Ljujić predvodio huligane u napadu na fudbalere Cetinja!

Ovaj sramni događaj desio se samo par sati nakon dramatičnih scena na Cetinju gdje je policija napala građane koji su mirno protestovali protiv ustoličenja srpskog popa Joanikija

U nedjelju veče u Bijelom Polju dogodio se sramni incident koji pokušava da se zataška.

Na utakmici domaćeg Jedinstva protiv ekipe Cetinja došlo je do prekida meča jer su domaći navijači u jednom momentu razvili zastave Srbije i krenuli sa uvredljivim verbalnim napadima na fudbalere Cetinja.

Zbog tog skandala meč je bio prekinut na 15 – tak minuta. Ovaj sramni događaj desio se samo par sati nakon dramatičnih scena na Cetinju gdje je policija napala građane koji su mirno protestovali protiv ustoličenja srpskog popa Joanikija.

Kako je objavljeno na Twiteru, sada se otkrilo da je jedan od predvodnika sramnih napada bio odbornik Demokrata Alekse Bečića, Marko Ljujić.

-Maske su napokon pale. Prvi čovjek i odbornik demokrata u Skupštini opštine Bijelo Polje Marko Ljujić u grupi huligana koji su šovinistički vrijeđali igrače sa Cetinja i dovela do prekida meča. Anticrnogorstvo je njihova nacija – piše u objavi uz priložene fotografije.

Tužilaštvo nije obaviješteno

Portal Aktuelno obratio se pitanjem Osnovnom državnom tužilaštvu.

-Obavještavam vas da u vezi sa traženim dežurni tužilac u Bijelom Polju nije obaviješten niti informisan od ovlašćenih policijskih službenika Uprave policije Bijelo Polje o eventualnim incidentima na utakmici Jedinstvo – Cetinje – saopštila je za Portal Aktuelno portparolka Danijela Duković.

To znači da je Uprava policije sakrila incident od Tužilaštva, o čemu će uskoro biti obaviješteni i drugi nadležni državni organi.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
08.09.2021-09:01 09:01

Ma to je jedna gej ulicarska partija manekena lazova crkvenih kmera becic je jedno od najvecih zla koje se desilo crnoj gori kad gejic cestita vaterpolistima srbije i djokovicu kad joanikije daje blaboslov toj gej partiji

Ta partija je zato 2 najjaca partija u crnoj gori i po tome se vidi dje je crna gora dosla

Neko tamo
08.09.2021-09:02 09:02

Te gejice je trebalo davno naucit pameti

Ljesnica
08.09.2021-11:14 11:14

Marko ljujić je odličan momak!

!!!
08.09.2021-13:37 13:37

Marko Ljujic je cetnik sa dna kace.Mladic i Karadzic su mu idoli.A za “odlican momak” i ova dvojica su bili odlicni momci pa pobise 8000 nenaoruzanih civila.Pi…