Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Pokret ”Naprijed” biće formiran u septembru

Kako je saopšteno, među osnivačima su Nebojša Vuksanović, Marko Kovač, Danijela Đurović, Miomir Vojinović, Andrija Ćetković, Aleksandar Damjanović i Vuk Kadić

Nova politička organizacija u Crnoj Gori biće predstavljena polovinom septembra, a njeni osnivači su nekadašnji funkcioneri SNP-a, potvrđeno je Portalu RTCG. Nova stranka zvaće se Pokret slobodnih građana “Naprijed” i biće fokusirana na politiku centra, ekonomiju i razvoj Crne Gore.

Kako je saopšteno, među osnivačima su Nebojša Vuksanović, Marko Kovač, Danijela Đurović, Miomir Vojinović, Andrija Ćetković, Aleksandar Damjanović i Vuk Kadić.

Politička platforma novog pokreta biće predstavljena polovinom septembra u Podgorici.

Pomenuti funkcioneri nijesu bili na izbornoj listi SNP-a na parlamentarni izborima i odbili su ponuđene kandidature.

Neki od osnivača nove stranke su i sada na bitnim funkcijama u državi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
17.08.2023-08:40 08:40

……Demokrate neoSNP2
Naprijed neo SNP3 -opa !

COL
17.08.2023-10:11 10:11

Velikosrpski mešetari i planeri uviđeli da je SNP potrošena i prevaziđena, pa prave srpski kvazicentar. Ova nova politička struktura bi bila i zamjena izraubovanim Demokratama koji su postali omraženi zbog nepotizma i porodičnog zapošljavanja. Ko god zna profilaciju i djelovanje ovih osoba pogotovo oko litijašenja preko takozvanog TUa i hrljenja ka Beogradu odma zna da su daleko od centra ka bog od lucifera ..