Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorica: Otvorene kancelarije pokreta MI MOŽEMO

Građani su u neposrednom razgovoru dobili sva neophodna pojašnjenja koja su bila u vezi Programskih načela i budućeg rada Pokreta

Grupa građana Mi Možemo je danas otvorila kancelariju u Podgorici, u ulici Hercegovačka 57.

Na svečanosti se u prisustvu većeg broja građana prisutnima obratila Dragica Perović Ivanović, jedan od osnivača Pokreta.

“Uvjerena sam da sve veće interesovanje građana i građanki Crne Gore za rad pokreta vodi neminovno ka našem zajedničkom uspjehu koji će biti krunisan na parlamentarnim izborima. Platforma oko koje smo se okupili je čovjek i njegove potrebe, koje stavljamo u centar našeg rada i interesovanja. Zato Možemo neće biti predmet u sukobima, već dio rješenja bez kojeg neće biti moguće formiranje buduće parlamentarne većine”, saopštila je Perović Ivanović.

Građani su u neposrednom razgovoru dobili sva neophodna pojašnjenja koja su bila u vezi Programskih načela i budućeg rada Pokreta.

Nakon svečanog dijela, održan je Okrugli sto na temu “Razvojne perspektive Crne Gore” gdje je više od dvadesetak panelista iz strukovnih udruženja i eminentnih pojedinaca dalo svoj doprinos kroz Zaključke o kojima će javnost biti upoznata”.

“Crnoj Gori je neophodan treći politički put, potrebne su promjene, ali na realnim osnovama, zato mi tu i jesmo, jer samo zajedno možemo do cilja koji se zove uređena Crna Gora, po mjeri čovjeka”, zaključila je Perović Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
zora
24.04.2023-09:42 09:42

Ovo zvuči obećavajuće. Napokon neko sa novom energijom, cenjenim diplomama, sa ugledom i iskustvom. Podrška za ove ljude.