Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

MILATOVIĆ OGORČEN: Sjednica Glavnog odbora Pokreta Evropa sad nije zakazana na principima etike i zajedništva

Milatovićeva izjava samo potvrđuje pisanje Portala Aktuelno o kulminaciji unutrašnjih sukoba u populističkom pokretu Evropa sad

Novoizabrani predsjednik Crne Gore i potpredsjednik Evrope sad Jakov Milatović nije danas krio ogorčenje načinom na koji je zakazana jučerašnja sjednica Glavnog odbora njegove partije.

On je kazao da jučerašnja sjednica GO nije sazvana ni na etičkom, ni na principu zajedništva.

Milatović je novinarima u Tivtu saopštio da se Crna Gora nalazi u procesu demokratizacije društva, i podsjeti na kako je saopštio pobjedu iz avgusta 2020, izbore u Podgorici i pobjedu na predsjedničkim izborima.

“Mislim da nije ključno pitanje nastupa na izborima, ja bih više naveo način na koji je došlo do zakazivanje jučerašnje sjednice GO. To nije urađeno ni na etički, ni na način zajedništva. Mislim da vam taj odgovor dovoljno govori o mom stavu”, kazao je Milatović.

Milatovićeva izjava samo potvrđuje pisanje Portala Aktuelno o kulminaciji unutrašnjih sukoba u populističkom pokretu Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merz
27.04.2023-15:28 15:28

Milatovic je mali narcis i autokrata.Najbolje da se udruze Evropa sad na celu sa Spajicem i ovi mladi ljudi iz DPSa.To bi bio pun pogodak.Da maknu prevazidjeni DF,SNp i U RU koje ne.bi.presli cenzus,ako se ne pripoje nekome,a i Demokrate bi dobili mnogo manje glasova.

BMX
27.04.2023-15:43 15:43

AV naredio da PES ide na izbore u koaliciji sa URA, Demokratama i SNP – om. Da bi ostala ista, petokolonaska, satelitska, izdajnicka, stara – nova Vlada koja ce, kao i do sada, ćutke i bezuslovno izvrsavati njihove naloge i naredjenja. To je problem !

Krsto
28.04.2023-03:44 03:44

JaDov MuLJatovic bistri nacisticku velikosrbijansku politiku Slobodana Milosevica dok su pascadima oko njega drazi ratni zlocinci Seselj Karadzic i fasisti poput Draze Mihajlovica..
Da vas samo podsjetim da je i Slobodan Milosevic objecavao Srbijancima ulazak u EU ali samo na rijecima dok je u praksi cinio sve da se to nikad ne desi… Slobodan je zeleo veliku srbiju samo za srbe u granicama Karlovac Karlobag Virovitica bas kao sto ovaj degenerisani JaDov zeli da Crnu Goru podijeli izmedju Srbije i Albanije

Krsto
28.04.2023-03:54 03:54

JaDove kako ide zajeBnistvo s po-cetnicima???Deviza je VELIKA SRBIJA SAD EVROPA NIKAD…..

Miljana
28.04.2023-12:10 12:10

Princip zajednistva je da se uvazava odluka vecine …nista Milatovic ne bi promjenio da je prisustvovao sjednici partije.