Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević o navodnoj ”analizi” BIRN-a: Denacifikacija je i zvanično počela

Denacifikacija je i zvanično počela. Na moju tugu i razočarenje preko ex koleginice iz Vijesti Jelene Jovanović koja je napravila spisak ''extremista'' iz Crne Gore za BIRN. Po njoj extremisti su građanski aktivisti i novinari koji se bore za građansko društvo i protive se klero-fasizaciji društva.

Više uglednih građanskih aktivista i boraca za ljudska prava iz Crne Gore, prepoznatih po hrabrom istupu i suprotstavljanju razaranju Crne Gore i njene istorije, u takozvanoj analizi opskurne beogradske pseudoistraživačke organizacije BIRN, brutalno su targetirani kao ultradesni ekstremisti!

Jedna od targetiranih u pomenutom propagandnom pamfletu naručenom iz Beograda je i Tanja Pavićević, novinarka i građanska aktivistkinja.

Njeno reagovanje, koje je obajvila na svom Facebook profilu, prenosimo u cjelosti:

Denacifikacija je i zvanično počela. Na moju tugu i razočarenje preko ex koleginice iz Vijesti Jelene Jovanović koja je napravila spisak “extremista” iz CG za BIRN.

Po njoj extremisti su građanski aktivisti i novinari koji se bore za građansko društvo i protive se klero-fasizaciji društva.

Extremistkinje su joj Bogougodnice, aktivistkinje koje su izvele performans ispred Hrama tokom projekcije prokazanog filma B. Malagurskog. Čak je upisala i ime žene (Tijana Lopičić) koja nikakve veze nema sa Bogougodnicama. Žene koje su ateistkinje i feministkinje za Jovanović su vjerske extremistkinje?!?!?

Napravila je i drugi spisak. Patriote i komite. I prozvala ljude koji se srcem bore za zdravo društvo. Niđe kod Jovanovićeve nema Tvrdoša, Miholjskog zbora… organizacija u kojima obitavaju bezbjedonosno interesantna lica.

Valjda zato što sa njima druguje i pjeva njihov repertoar.

I ne, ovo nije neznanje niti je slučajno. Kao što ništa nije bilo slučajno posljednje tri godine.

“>

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
17.11.2022-09:22 09:22

Ne treba se čuditi. Radi se o kriminalcu, a ne novinarki. Jelena J., poznata po tome što će, ako se “dobro podmaže” , napisati u Vijestima, što god naručiš

Tara
17.11.2022-10:29 10:29

Provokacija fasisticke Serbije..Najbolje bi bilo da sagradimo zid izmedju nas..i ove uzasne..neonacisticke serbije..To je ucinila Madjarska..radi izbjeglica..to ce uraditi i HR..Poljska..