Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Paunović: Do 15. oktobra rok za izradu Nacrta zakona o Skupštini

Ona je podsjetila da je rad skupštine do sada uređivan pravilnikom. Usvajanjem Zakona o Skupštini, razgraničiće se, kaže ona, dva akta i ono što je njima predviđeno

Poslanica SNP Milosava Paunović kazala je da je 15.oktobar rok za izradu Nacrta Zakona o Skupštini, nakon čega će dokument biti poslat svim poslaničkim klubovima i skupštinskim odborima na razmatranje. Paunović je na pres konferenciji nakon prve sjednice Radne grupe za izradu nacrta ovog zakona, kazala da su se na današnjem sastanku radne grupe, bavili metodologijom nacrta zakona o skupštini.

“Utvrdili smo agendu, način rada, vrijeme. Imamo rok u kojem treba da završimo. Dogovorili smo na koji način i kojom dinamikom da radimo kako bi stvorili jedno dobro zakonsko rješenje koje će se održati u ovom zakonodavnom sistemu”, rekla je Paunović.

Ona je podsjetila da je rad skupštine do sada uređivan pravilnikom. Usvajanjem Zakona o Skupštini, razgraničiće se, kaže ona, dva akta i ono što je njima predviđeno.

“Do 15. oktobra imamo rok da napravimo Nacrt zakona o skupštini pokušaćemo da taj rok ispoštujemo”, rekla je ona, dodajući da će rad Radne grupe biti transparentan, a svi predlozi razmotreni kako bi se došlo do kvalitetnog zakonskog rješenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve