Nakon mnogo lutanja, iz Crnogorske partije stižu naznake da bi se mogli vratiti na pravi put. Koaliciona neposlušnost u parlamentu kada nisu podržali antidržavne inicijative, bojkot litija za navodnu odbranu svetinja, dokaz su da osim Vladimira Pavićevića, većina funkcionera ipak nije spremna da, za dio kolača u vlasti, pod noge baci sve ono što im je zapisano u nazivu, saopštili su iz OO DPS Budva.

Budva

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti: 

U predizbornoj kampanji su obećavali građanima Budve razvoj, a neprincipijelni ulazak u vlast pravdali entuzijazmom da budu korektiv iste. A onda su završili u čvrstom zagrljaju Demokrata, maltene služeći im kao megafon u odbrani neodbranjivog. Kruna njihove saradnje bilo je pojavljivanje lidera Crnogorske partije na saboru u Nikšiću.

Izgleda da je to ipak prelilo i onako prepunu čašu unutar partije koja se nekada zaklinjala na vječnu ljubav Budvi i Crnoj Gori. Vjerujemo da su posljednja dešavanja rezultat svijesti o posljedicama dubokog razočaranja jednog dijela članova i birača koji su im 2016. poklonili povjerenje, ali i svijesti o tome da im bez ozbiljnih reformi ne treba ni da učestvuju na narednim izborima.

Očigledno su u Crnogorskoj partiji shvatili da im ista tone sve dublje i svakim danom gubi svoje funkcionere i simpatizere, dok Pavićevic uživa u ulozi političkog potrčka Alekse Bečića, od kojeg očekuje poslanički mandat nakon izvjesnog penzionisanja Crnogorske partije.

Komentari

avatar