Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Omeragić: Radunović misli da su Bošnjaci manje važni

Bošnjačka stranka, autentično zastupajući svoj narod, razmišlja o dobrobiti svih naroda i građana u Crnoj Gori i zato je BS partner razvijenom, modernom svijetu, poručio je portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić

Političko promišljanje poslanika ZBCG Slavena Radunovića pokazuje da on smatra su poslanici i predstavnici Bošnjačke stranke i Bošnjaka manje važni i mogu se baviti sobom, ali se, zato on može baviti svima, kazao je portparol BS Adel Omeragić.

Bošnjačka stranka, autentično zastupajući svoj narod, razmišlja o dobrobiti svih naroda i građana u Crnoj Gori i zato je BS partner razvijenom, modernom svijetu, poručio je portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić.

On je reagovao na izjavu poslanika koalicije ZBCG Slavena Radunovića, koji je ranije danas kazao “da uticaj BS u Vladi treba svesti na nivo realnog, koji bi mogli da koriste za što efikasnije autentično zastupanje svog naroda”.

“To su, na sreću, vidjeli naši građani, ali i međunarodni partneri. Zato nama podrška raste. Bošnjačka stranka je danas partner razvijenom i demokratskom svijetu”, kazao je Omeragić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.08.2023-21:08 21:08

To su DF-ovci..Drazin front..cetnici..Pucisti..teroristi..ako udjete sa njima..u Vladi onda se pitam..dje vam je moral?