Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori

Ovaj MUK crnogorskih zvaničnika i njihovih namjesnika govori više od svake izgovorene riječi. Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori i ispituje granice trpljenja svog bezumlja, primitivizma i svake vrste oholosti.

Piše: Miodrag Živković

Fašista JOANIKIJE kao i njegov prethodnik, fašista Amfilohije negira postojanje Crnogoraca. Tvrdi da su nastali poslije 1945-te kao komunistička izmišljotina.

Nesrećni gradonačelnik, još nesrećnijeg Nikšića sa njim na čelu, mlađani fašista KOVAČEVIĆ vrijeđa i omalovažava sve Crnogorsko, briše granice “između srpstva” i neskriveno širi mržnju prema svemu Crnogorskom.

Novi demokratski standard u Nikšiću je da se o odgovornosti gradonačelnika – fašiste ne može raspravljati, jer je to nemoguće uvrstiti u dnevni red od  kleronacionalističke većine koja podržava otvoreni fašizam.

NEMANJA (nekada EMIR) KUSTURICA se sprda sa CRNOGORSKOM HIMNOM, laže i podmeće njeno autorstvo, podržava i veliča gradonačelnika fašistu iz Nikšića.

I sve se ovo dešava u samo nekoliko dana ljeta gospodnjeg 2023-će godine.

Ćuti slučajni predsjednik Crne Gore, Ja(D)ov Momirov Milatović, ćuti  nesrećni premijer u vječitom tehničkom mandatu Dritan Abazović, ćuti vjerovatno budući premijer Milojko Spajić. Ćute sve stranke avgustovske većine iz 2020-te godine. Ćuti ubjedljiva većina nevladinog sektora. Naravno da ćuti i Crnogorska akademija nauka i umjetnosti, očekujući da joj promijene ime u AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI iz CRNE GORE.

Ovaj MUK crnogorskih zvaničnika i njihovih namjesnika govori više od svake izgovorene riječi.

Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori i ispituje granice trpljenja svog bezumlja, primitivizma i svake vrste oholosti.

Sada nam mora biti jasno da od ovakvog zla ne možemo tražiti zaštitu u državi kojom rukovode ovi i ovakvi svetosavski požmirepi koji su odavno prodali  duše đavolu.

Stalni, odlučni, strpljivi i dobro osmišljen demokratski otpor je jedina garancija da nećemo nestati u ovako primitivnoj i gruboj asimilaciji, kao narod i država građana.

Ako nema spremnosti za jasan građanski otpor, ni drugi nam neće pomoći. Međunarodna javnost mora saznati da se građanska Crna Gora suprotstavlja otvorenom fašizmu i okupaciji koju temeljno sprovodi velikosrpski okupator preko svoje crkve i domaćih izroda i izdajnika koji im vjerno i bespogovorno služe.

Ćutanje i mirno gledanje sopstvene propasti nije opcija, nego predaja.

Tekst je preuzet sa Facebooka

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.08.2023-08:59 08:59

Filmski stvaralac, sa samo jednim dobrim filmom i ukradenom idejom iz Kunderinog romana Šala, usljed nedostatka ideja i novaca pokušava lažima intrigama ostati u javnosti. Džaba se Nemanja dokazuje ka vrli pravoslavac kad se ne ponaša po uzusima hrišćanstva, a ima i jednu fizičku falinku u vidu skraćene kragne na tjelesnoj vizuelizaciji šubarinog srednjeg prsta. Stari su rekli kad nemaš ščim onda to džaba radiš prstom…

Lea
08.08.2023-10:01 10:01

Medjunarodna zajednica , tzv.vlada svijeta primjecuje samo oruzane sukobe i spremna je tu da reaguje nekakvim vojnim bezbjddonosnim snagama , koje znamo kako su efikasne , ovako suptilan teror prolazi neprimijecen i nije ih briga oce li tamo neki istorijski narod stvarno postojati sa pravima davno priznatim ili ce pred navalom brojnijih i lukavijih ostati samo slavno istorijsko sjecanje . Nazalost uz pomoc te iste medjunarodne zajednice koja se pretrze da izmiri po svijetu zavadjene razne skupine nesrecnika .

Nikola
08.08.2023-12:25 12:25

Veliki režiser a još veći NEČOVJEK