Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Odžić: Batrićevićev ”grijeh” je što slobodno misli i piše

Ističe da je zato siguran da Boban neće biti sam pred sudnicom sjutra i poručuje vlastodršcima da ''ćemo na svaki ovakav nastraj na slobodnu misao naći odgovarajući odgovor''

U državi u kojoj svakog dana isplivavaju slučajevi zbog kojih bi Spuž trebao da dobije dupli kapacitet, najveći problem su izgleda kolumnisti, profesori, novinari, sindikalisti… i njihovi stavovi, saopštio je člana Predsjedništva SDP-a Petar Odžić.

“Sjutra ću sa prijateljima iz SDP biti ispred Suda za prekršaje kako bih pružio podršku Bobanu Batrićeviću, kojemu je “grijeh” prema državi što slobodno misli i piše. Biću tamo i kako bi jasno poručili da Crnu Goru neće pretvoriti u Putinovu Rusiju u kojoj se ide pred sudiju ako napišete nešto protiv vlasti ili provladinih institucija. Crnu Goru nećete pretvoriti u takvu guberniju, nego će ona biti baš onakva kakvom je želi ogromna većina naših sugrađana – evropska, razvijena i demokratska”, navodi Odžić u saopštenju.

Ističe da je zato siguran da Boban neće biti sam pred sudnicom sjutra i poručuje vlastodršcima da “ćemo na svaki ovakav nastraj na slobodnu misao naći odgovarajući odgovor.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve