Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Odbornički klub PES: Smjenom Injac DPS želi da vrati praksu zloupotreba i korupcije

Svojim reagovanjem na saopštenje gradonačelnice, kako dodaju, kao i mnoge njegove partijske kolege, pokazao je da su za njega, DPS, grad i država jedno te isto, pa ne čudi rezonovanje da javne resurse treba tretirati kao privatne.

Odbornik Arsović, iz svog iskustva stalno zaposlenog u sistemu Glavnog grada za vrijeme DPS-a, očigledno ne može da prihvati činjenicu da neko može raditi za Glavni grad kao nestranački profesionalac. Takođe, u potpunoj je zabludi ako misli da će bilo ko osim njega, obračun sa neodgovornim pojedincima koji su ranije vodili Podgoricu da shvati kao napad na sve zaposlene u sistemu, navodi se u saopštenju Odborničkog luba PES . Oni su reagovali na saopštenje Vladana Arsovića odbornika DPS-a koji je izjavio da je “smjena Olivere Injac spas za razvoj Podgorice.

Svojim reagovanjem na saopštenje gradonačelnice, kako dodaju, kao i mnoge njegove partijske kolege, pokazao je da su za njega, DPS, grad i država jedno te isto, pa ne čudi rezonovanje da javne resurse treba tretirati kao privatne.

“Vizija razvoja po mjeri ove partije je svima već dobro poznata – dok se jedna ruka drži na srcu tokom intoniranja himne, drugom se novac iz džepa građana prebacuje u sopstveni. Zato je potpuno jasno da je takvima Olivera Injac najveća prijetnja. Stoga, inicijativa za smjenu je pokušaj da se spriječi distanciranje aktuelne vlasti od prakse malverzacija, korupcije i zloupotreba”, ističu iz PES.

Takav pokušaj , kako dodaju, apsolutno korespondira sa odnosom DPS-a kada je u pitanju procesuiranje svih vrsta zloupotreba i na državnom nivou, sadržanih u materijalima koje je dostavio Europol.

“Zbog toga je DPS-u jako teško da nađe partnere u svojim političkim akcijama, pogotovo u trenutku kada je demokratska javnost šokirana stavovima koje javno zastupaju”, navode iz PES,

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
21.04.2024-19:16 19:16

Podśećate me na pevaljku koja sproljeća ubode hit pa traje jedno ljeto…

Mimi
22.04.2024-10:04 10:04

Svo svoje neznanje, nesnalazenje u poslu politicka vecina odmah pravda korupcijom i kriminalom.To im je postala postapalica.

RIR
22.04.2024-18:34 18:34

…na čelo “trpeze” Toba/stari se smije kao sve postiga što nije u DPS…/ “blago” nama koliko ima ovakvih-užas !