Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor danas o prijavi zbog odavanja službenih tajni

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Miodrag Laković je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN lica zbog odavanja službenih tajni, nakon što su se pojavili detalji sa zatvorenog dijela sjednice tog skupštinskog tijela

Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu trebalo bi danas da donese odluku na koji način će biti podnijeta krivična prijava zbog odavanja službenih tajni iz tajne sobe sa prethodne sjednice tog tijela.

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Miodrag Laković je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN lica zbog odavanja službenih tajni, nakon što su se pojavili detalji sa zatvorenog dijela sjednice tog skupštinskog tijela.

Laković je prije dva dana medijima kazao da će predlog o podnošenju prijave iznijeti na sjednici Odbora koja je zakazana za danas u 10 sati.

“U razgovoru sa kolegama razmotrićemo da zajednički donesemo ovu odluku, a ukoliko predlog ne bude usvojen vjerovatno ću prijavu podnijeti sam”, kazao je Laković.

Na dnevnom redu današnje sjednice Odbora su Konsultativno saslušanje vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore, general-majora Rajka Pešića, prije stupanja na funkciju i Tekuća pitanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve