Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

NVO 35 mm: Podrška NVO Roditelji koja je pod brutalnim pritiskom copy-paste autokrate Abazovića

Nvo 35 mm izražava punu podršku aktivnostima i angažmanu NVO Roditelji, koje je danas pod brutalnim pritiskom kopi-paste autokrate Abazovića koji svakim danom sve više liči na svoje političke idole iz susjedstva, poručili su u reagovanju iz te nevladine organizacije

Nvo 35 mm izražava punu podršku aktivnostima i angažmanu NVO Roditelji, koje je danas pod brutalnim pritiskom kopi-paste autokrate Abazovića koji svakim danom sve više liči na svoje političke idole iz susjedstva, poručili su u reagovanju iz te nevladine organizacije.

“Zaboravio je Abazović,  da se i sam podigao iz NVO kolijevke i da mu je u njegovom “usponu” itekako pomogla NVO zajednica koju danas na najprizemniji način blati i ponižava.  I tu je prihvatio najgori dio politika prethodnika u Crnoj Gori: sistem- “kad ti nešto ne odgovara ti mu zalijepi etiketu”. Ovog puta pozivamo čitav NVO sektor koji nije prihvatio pozicije u njegovom “sistemu” da reaguje jer danas su na tapetu ovog nazovi demokrate “NVO roditelji”, dok su juče baražne paljbe od njegove partije i njemu prijateljski naklonjenih medija iz susjedstva trpjeli Vujović, Uljarević, Radulović i Gorjanc- Prelević, a sjutra opet svi koji reaguju na manipulatorske, uvrjedljive i skandalozne izjave evo više od pola godine odlazećeg premijera”, navodi se u saopštenju NVO 35 mm koje potpisuje direktor Darko Ivanović.

Najžalije je, po riječima Ivanovića, što su ovakvu atmosferu “kreirale sve političke elite prije Abazovića”.

“I tako je ovaj demokrata pripravnik samo nastavio putem najgorih praksi onih koje je kritikovao, što pokazuje dvije stvari: koliko u fotelji pojedinac izgubi ośećaj za konstruktivnu kritiku i koliko očajnicki želi da kopira sistem žigosanja “sramotnih ljudi” koji je u posljednjih 30 godina uspostavio njegov idol Đukanović – đe se prvo targetiraju novinari, a danas jedna od najprofesionalnijih i najčasnijih NVO u Crnoj Gori. Uvrede neće proći ovog i nijednog sljedećeg puta”, zaključio je Ivanović u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NVO 35 mm: Podrška NVO Roditelji koja je pod brutalnim pritiskom copy-paste autokrate Abazovića – News Charotar Daily | Online Khabar | Online News | Daily News | Online News Magazine
27.01.2023-18:09 18:09

[…] Read More […]

COL
28.01.2023-08:53 08:53

Što li je ovolika straha, kod ovije hrabrih koji istupiše protiv demokratskih izbljuvaka kudravog te to ne smiju to uraditi, a da barem malačko ne šklepnu one ,,prethodne”? Prethodni im valjda dođu ka opravdanje za navalu iznenadne hrabrosti.