Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Novaković čestitao Vaskrs: Da ovaj praznik provedete u zdravlju, miru, slozi i ljubavi

Prema njegovim riječima, neka u ovim svetim prazničnim danima Vaskrs donese radost i vjeru u bolju budućnost, građenu na zajedništvu, razumijevanju i toleranciji, a ne na podjelama

Svom sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti Bara i Crne Gore čestitam praznik Hristovog vaskrsenja uz želju da ovaj najveći hrišćanski praznik provedu u zdravlju, miru, slozi i ljubavi sa svojom porodicom i najbližima, poručio je predsjednik Biram Crnu Goru (BCG), Radomir Novaković Cakan.

Prema njegovim riječima, neka u ovim svetim prazničnim danima Vaskrs donese radost i vjeru u bolju budućnost, građenu na zajedništvu, razumijevanju i toleranciji, a ne na podjelama.

“U ovom teškom vremenu poruka nade i obnove koju Uskrs donosi dragocjena je i ljekovita. Vaskrs je poziv na život ali i na oprost. I te poruke u ovim danima ali i nedeljama i mjesecima koji su pred nama ne smijemo da zaboravimo. U iščekivanju najvećeg hrišćanskog praznika, pozdravljam vas tradicionalnim pozdravom: Hristos Vaskrse-Vaistinu Vaskrse!”, navodi se u vaskršnjoj čestitki predsjednika BCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve