Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Novaković Cakan: Biram Bar podržava Milatovića na predsjedničkim izborima

Predsjedništvo Biram Crnu Goru – Biram Bar danas je u proširenom sastavu održalo sastanak sa Jakovom Milatovićem, kandidatom za predsjednika Crne Gore i njegovim saradnicima

Predsjedništvo Biram Crnu Goru – Biram Bar danas je u proširenom sastavu održalo sastanak sa Jakovom Milatovićem, kandidatom za predsjednika Crne Gore i njegovim saradnicima.

“Biram Crnu Goru – Biram Bar, i ja lično, pružamo snažnu podršku kandidaturi gospodina Milatovića, budući da njegov predsjednički program sadrži sve ono za šta se naša partija zalaže od samog osnivanja. Pogled u budućnost, a ne u prošlost. Crnu Goru zajedništva, a ne podjela i svađa. Brži ekonomski razvoj naše države i bolji život svih građana. Mladost i nove ideje, a ne stalno vraćanje ka prevaziđenim politikama”, kazao je predsjednik Biram Crnu Goru – Biram Bar, Radomir Novaković Cakan.

Sigurni su, kaže Novaković, da će i Barani prepoznati ideje koje “Jakov Milatović donosi pred građane Crne Gore i da će 19. marta izaći na izbore i zaokružiti njegovo ime”.

“Zato koristim ovu priliku da sve Barane, naše članove, simpatizere i prijatelje kojima su Bar i Crna Gora na srcu pozovem da zaokruže ime Jakova Milatovića na predstojećim predsjedničkim izborima, jer sam siguran da ćemo uspjeti”, istakao je Novaković Cakan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
02.03.2023-22:10 22:10

Poštovani gospodine Cakan Jakov Milatović pedstavlja političku grupaciju od jednog čovjeka koji je dokazano imao rezervnu domovinu do prekjuče, jednu ženu koja je podigla dva vojna helikoptera da desantom iznad Cetinja, koje je gušemo suzavcem, dopremi popa srpske crkve na nastoličenje, jednog advokata koji je od svoje advokatske komore dobio strogi ukor zbog kako su naveli nedostojnog ponašanja, jednog profesora koji se zalaže za uvođenje vjeronauke u školama. Da se samo zna da dajući glas ovome čovjeku dajete podršku i svima ovijema koji su pobrojani, a članovi su predsjedništva njegove partije.