Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

NAU: Najava Vukićević predstavlja znak uzbune za Vladu Crne Gore

Kako su istakli, postavlja se pitanje vodi li vanjsku i unutrašnju politiku zemlje Vlada Crne Gore ili Glavni odbor DNP koji je već ovlasitio Vukićević da glasa protiv

Najava poslanice Demokratske narodne partije Maje Vukićević koja je i šefica crnogorske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope predstavlja znak uzbune za Vladu Crne Gore da preduprijedi nanošenje političke štete našoj zemlji u jeku napora za dalje približavanje i ulazak u EU”, saopšteno je iz Nacionalne albanske unije (NAU).

“Inače , šteta bi bila veća za Crnu Goru nego za samu Republiku Kosovo čiji će zahtjev za članstvo u SE zasigurno imati većinsku podršku”, navode u saopštenju.

Kako su istakli, postavlja se pitanje vodi li vanjsku i unutrašnju politiku zemlje Vlada Crne Gore ili Glavni odbor DNP koji je već ovlasitio Vukićević da glasa protiv .

“Nacionalna albanska unija (NAH) zna da partija Milana Kneževića još uvijek bježi od Kosova, a time i svih Albanaca, kao đavo od krsta, ali Vlada Crne Gore treba da je ideološki preispituje u duhu potpisanog Sporazuma o formiranju Vlade, ili da joj se zahvali na podršci”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve