Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
Rubrika:

Nacionalna albanska unija poručila Milatoviću: Više ličite na portparola jedne od antizapadnih koalicija

Ako Vam se ubuduće ne dese slične izjave, smatraćemo, uvaženi predsjedniče, da je ova plod početničke nesnalažljivosti a ne i plod Vaše političke filozofije, zaključuju iz NAU.

Nacionalna albanska unija je sa čuđenjem primila današnju izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića u kojoj on sugestije zapadnih partnera vidi kao miješanje u unutrašnje stvari naše zemlje, saopšteno je iz te unije.

Kako su naveli, reagujući na nedavne prijateljske sugestije naših zapadnih partnera uoči formiranja 44.vlade Crne Gore, Milatović kaže “da smatra neprihvatljivim bilo koji pokušaj miješanja “inostranih aktera” u kreiranje vlade u Crnoj Gori”.

“Predsjedniče , otkad se pomoć prijatelja vidi kao “pokušaj miješanja” u naše stvari ?!I otkad su međunarodni partneri postali “inostrani akteri””, upitali su iz Nacionalne albanske unije.

Tim prije, kako su naveli, što je naša zemlja povratila nezavisnost,postala članica NATO i približila se ulasku u EU zahvaljujući upravo umijeću državnog vrha i pomoći naših zapadnih prijatelja.

“Zar da nam u očuvanju i nadogradnji tih epohalnih demokratskih distignuća smetaju sugestije EU i NATO članica s kojima kanimo graditi budućnost”, pitaju se iz NAU.

Ističu kako zanju da u Crnoj Gori postoje koalicije koje bi našu budućnost drugačije gradile i koje su antizapadne., ali da Milatovića smatraju prozapadnim predsjednikom.

!Ali , mi Vas smatramo prozapadnim predsjednikom koji je i potpredsjednik PES. U nadi da prozapadno diše , Vaš stranački šef je imao i našu podršku za mandatara buduće vlade Crne Gore”, dodaju.

Međutim, ocjenjuju,  ovom izjavom više ličite na portparola jedne od pomenutih antizapadnih koalicija koja,bez ograđivanja od sopstvenog dosadašnjeg političkog svjetonazora,nastoji da uđe u buduću vladu Crne Gore,nego na državnika koji je na čelu NATO članice i koja nastoji da uđe u EU.

“Ako Vam se ubuduće ne dese slične izjave, smatraćemo, uvaženi predsjedniče, da je ova plod početničke nesnalažljivosti a ne i plod Vaše političke filozofije”, zaključuju iz NAU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
21.08.2023-15:58 15:58

…Tako je NAU -ali kome kritike ,prodanoj duši koja nije sposobna da “imenom i prezimenom” uputi protivljenje za prijetnje CG -Od izdajnika i mlakonje ne treba ništa očekivati …džabe mu hvalisanje da zna jezike i da je završio 2godine u London ..
…nije dostojan ulaska u Preśedništvo a kamoli da se zove Preśednik CG !
Bravo NAU !

Sejo
21.08.2023-16:10 16:10

Kamo srece da je on jedini poslusajte Seseljevg politickog oca BECICA koji nista ne osudjuje kad se salje prijetnja sa CETNICKE Strane nego cak i podrzava -Podmuklo  BOLESNO koje mrzi iz duse sve sto je CRNOGORSKO !!SESELJ  IM JE GLAVNI VODJA  NJIHOVOG PROGRAMA!