Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Oskar liječio rane iz Njujorka proslavom duple krune

Sa unaprijed upisanih minimum 12 bodova u sezoni, bez muke i sa najmanje četiri namještene utakmice, naredna fudbalska sezona biće regularnija nego ikada, a Zvezdina titula zaslužena baš kao što je Aleksandar Vučić zasluženo dobio Oskara za glumu na Generalnoj Skupštini UN, još samo da ga pozovu na dodjelu nagrade

Piše: Stanko Radulović

Srbija je vidjela mnogo ludaka kroz svoju istoriju, ali je Aleksandar Vučić prevazišao sve njih i postao ličnost koja će biti upisana u istorjiu kao  grobar svega što je ikada vrijedilo u toj zemlji i možda najpatetičnija ličnost koja je kročila na njenu političku scenu.

Prizori iz Njujorka sa Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija u kojima Oskar pravi scene, grize zastavu, plače, prenemaže se i glumata dok ga fotografišu žene sa leđa i smiju mu se, a cio svijet gleda kakvog bolesnika Srbija ima za predsjednika, ostaće zabilježene dok je svijeta i prikazivaće se pokoljenjima kao primjer patetičnog klovna u ulozi političara i lidera jedne države koja nema građane koji imaju petlju da mu zvižde, a kamoli da ga smijene.

Oskar se vratio u Srbiju kao “pobjednik”, iako je rezolucija izglasana sa samo 19 glasova protiv, ali u Srbiji je moguće proglasiti pobjedu im kada imate samo 18 glasova na svojoj strani (jedan je Srbije).

I odmah je Oskar odlučio da izigrava Supermena u svojoj ruini od države, skoknuo je prvo do Čačka, a potom se teleportovao na stadion Crvene zvezde i kao predsjednik svih građana Srbije proslavio duplu krunu svoje kriminalne organizacije.

A tamo na stadionu u Ljutice Bogdana i pored toga što se slavila rekordna sedma titula, četvrta dupla kruna u nizu, osvojena na samo Vučiću i Terziću poznat način, i pored činjenice da je ulaz bio besplatan jedva 20-tak hiljada gledalaca.

A na tribinama oduševljenje egzaltiranih navijača još jednim veličanstvanim uspjehom njihove kriminalne organizacija koji vjeruju da je svaki osvojeni bod zarađen “krlvlju” na terenu i da nijedan nema pečat sveprisustog predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije i organizovanog kriminala i korupcije.

Delije, porukaUmjesto zvižduka Oskaru, za glumatanje u UN, za sve što je uredio u protekloj deceniji da bi unizio Srbiju, Delije su dočekale svog krvavog vođu transparentom koji govori sve o njima i Crvenoj zvezdi:

“Hvala vam za duplu krunu, ispinjenu želju našu, ulepšali ste godinu svakom zvezdašu“.

Nije bilo razočaranih navijača stuba srBstva Rezolucijom o Srebrenici, ostali su kod kuće, ali je zato prije puta u Njujork navijačima obećao tim od 90.000.000 eura za sljedeću sezonu.

Umjesto da Crvenu zvezdu kao kapiten predvodi u narednoj sezoni u juriš na Ligu šampiona ili makar titulu pobjednika Lige Evrepe koroz takmičenje u Ligi šampiona, Aleksandar Dragović je odlučio da pobjegne iz najboljeg tima u istoriji Srbije i da pojača trećerazredni tim Austriju iz Beča koja je osvojila osmo mjesto u domaćem takmičenju…

Crvena zvezda je u sezonu ušla sa najboljim timom u istoriji, tako je govorio Zvezdan Terzić u julu prošle godine, koji je u namještenim prijateljskim utakmicama postizao po pet golova, i tako sve dok nije došao Voždovac i skinuo oreol nepobjedivosti kriminalnoj tvorevini predsjednika svega i svačega, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije.

Intimno razočaran veličanstveniom nastupima na evropskoj sceni, i pored najave plasmana u polufinale Lige Evrope, i dominacije u domaćim takmičenjima kakva nikad nije viđena, Oskar je odlučio da potpuno rekonstruiše najbiolji tim u istoriji koji je toliko trokirao tokom sezone da su morali da mijenjaju komesara suđenja i da na vječiti derbi kao sudiju dovedu zatvorskog čuvara.

U svim zemljama civilizovanog svijeta najbolji tim u istoriji, koji je pri tom osvojio duplu krunu, se nadograđuje sa dva ili tri pojačanja, a ne radi potpuna rasprodaja i rekonstrukcija igračkog kadra. To u Srbiji nije slučaj, i svima je jasno zašto, osim medijskim slugama režima i Crvene zvezde.

To što se Voždovac drznuo da pobijedi Vučićevu kriminalnu tvorevinu skupo ga je koštalo i moraće u niži rang takmičenja, a u ping pong ligu ulaze dva kluba koji će biti garant nastavka dominacije.

Iz čistog straha u Srbiji niko u medijima ne postavlja pitanje šta će OFK Beograd i Jedinstvo u ping pong ligi Srbije i kakvu će ulogu u regularnosti takmičenja da igraju ta dva kluba koji su izvukli premije i priliku da igraju protiv najbolje Zvezde u istoriji?

Na čelu OFK Beograda se nalaze Balša i Kostadin Terzić koji garantuju da će novi prvoligaš igrati baš sa mnogo elana protiv tatinog mezimčeta i imati ogroman motiv da budu bolji od tatine Zvezde, biće to muške i poštene utakmice kakve se rijetko viđaju čak i u ping pong ligi.

Jedinstvo iz Uba je matični klub predsjednika FSS i sasvim sigurno nije postao član elite da bi odmah ispao, već treba da mezimčetu nacije obezbjedi sigurnih šest bodova, možda i devet ako se bude dovoljno dobar i poslušan da se izvuče premnija i igra plej-of umjesto plej-ina.

Sa unaprijed upisanih minimum 12 bodova u sezoni, bez muke i sa najmanje četiri namještene utakmice, naredna fudbalska sezona biće regularnija nego ikada, a Zvezdina titula zaslužena baš kao što je Aleksandar Vučić zasluženo dobio Oskara za glumu na Generalnoj Skupštini UN, još samo da ga pozovu na dodjelu nagrade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Joksim
26.05.2024-11:06 11:06

Žvaljov_PARIZENKO ima nogometni klub koji može da igra samo po Smrdiji,kad izadje na Euro scenu napune mu njegov tim golova do vrha a i Žvaljo gaće samo što nosi Pampersice xxl size pa može izdržat do Smrdije

Baka
27.05.2024-03:49 03:49

A samo da vas pitam ? Sta nas u CG zabolje q , za Zvezdu i Partizan ? Zasto se o tome mora pisati. Srpski fudbal je raspad. I zasto bi morali imati izvjestaje o njemu?