Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

MALI MOMO LIJEČI KOMPLEKSE: Milatović na Brionima, posjetio Titovu vilu da makar na trenutak osjeti kako je biti državnik

Milatović je na ovaj način pokušao da se poistovijeti sa jednim od najvećih državnika sa ovih prostora Josipom Brozom Titom, kako bi ublažio frustracije proizašle iz podsvjesne lične spoznaje da je netalentovan političar-amater koji je spletom (ne)srećnih okolnosti dospio na vlast i koji je vjerovatno svjestan da nikad neće biti istinski državnik

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, u narodu poznat kao Momo mali zbog snishodljivosti prema Beogradu koja je krasila njegovog političkog idola Momira Bulatovića, iskoristio je posjetu našim susjedima da liječi svoje, očigledno duboko ukorijenjene komplekse.

Milatović je u sklopu posjete Hrvatskoj, danas  bio na Brionima gdje je posjetio vilu “Jadranka” i Bijelu vilu, nekadašnje rezidencije Josipa Broza Tita.

“Zahvaljujem Predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću na gostoprimstvu i pozivu da u neformalnoj atmosferi na Brionima nastavimo razgovore o daljem jačanju prijateljskih odnosa naših država”, napisao je Milatović u objavi na mreži X, poznatijoj kao Twitter.

Boravak na Brionima, kako je naveo, iskoristili su i da posjete vilu “Jadranka” i Bijelu vilu, nekadašnje rezidencije Josipa Broza Tita.

Milatović je na ovaj način pokušao da se poistovijeti sa jednim od najvećih državnika sa ovih prostora Josipom Brozom Titom, kako bi ublažio frustracije proizašle iz podsvjesne lične spoznaje da je netalentovan političar-amater koji je spletom (ne)srećnih okolnosti dospio na vlast. S obzirom da je duboko u sebi vjerovatno svjestan da nikad neće biti državnik, i da će biti ubrzo zaboravljen kad ode sa funkcije koju trenutno obavlja, moguće da je posjetom Titovim rezidencijama htio da, makar na trenutak, osjeti atmosferu u kojoj je obitavao pravi državnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve