Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović danas o mandataru

Većina parlamentarnih partija podržava da mandatar bude partijski kolega Milatovića i lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović održaće danas sa početkom u 12 časova u Rezidenciji na Cetinju pres konferenciju nakon završetka formalnih konsultacija sa političkim subjektima zastupljenim u Skupštini oko izbora mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore.

Većina parlamentarnih partija podržava da mandatar bude partijski kolega Milatovića i lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

“Milatović je proces konsultacija započet 31. jula završio juče razgovorima sa predstavnicima Ujedinjene Crne Gore, predvođenim čelnikom te partije Goranom Danilovićem, kao i listom Albanski forum koju je predstavljao njen nosilac Nik Đeljošaj“, saopšteno je iz Kabineta Milatovića.

Tokom formalnih konsultacija u manje od dvije sedmice, Milatović razgovarao je sa predstavnicima 18 političkih subjekata zastupljenih u Skupštini Crne Gore na teme prioriteta, strukture, modela i podrške formiranju nove Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve