Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Željko Ivanović je iskompleksiran jer je radio za fabrički list Radoja Dakića

U prepisci sa jednim od prijatelja na Facebooku Medojević je napisao da je suvlasnik Vijesti Željko Ivanović "iskompleksiran jer je radio u fabričkom listu Radoja Dakića"

Lider Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević nikako da prestane da kritikuje pokrovitelje koalicije “Crno na bijelo” suvlasnike koncerna Vijesti, medijske tajkune Miška Perovića i Željka Ivanovića.

Željko Ivanović (LIJEVO BEZ ŠEŠIRA), suvlasnik “Vijesti”, medijski pokrovitelj SPC, mrzitelj Crne Gore, najveći fan Novaka Đokovića, zaštitnik srpstva i Katnićev medijski pendrek za jednokratnu upotrebu – “Goveče” , “Govedo”, “Govedo sa krštenicom” – tako ga u svom dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize (esej o montenegrinskom zlu) zovu autori Marko Vešović i Šeki Radončić

Nakon što ih je optužio da su “masoni i da žele da preuzmu pobjedu naroda” kao i da su “tajkuni koji su i do sad blisko srađivali sa režimom”, Medojević je prešao na prozivke lične prirode.

U prepisci sa jednim od prijatelja na Facebooku lider PzP-a je napisao da je suvlasnik Vijesti Željko Ivanović “iskompleksiran jer je radio u fabričkom listu Radoja Dakića”.

Na konstataciju jednog od prijatelja na Facebooku da “eksperti ‘89 nijesu znali što je pisaća mašina”, Medojević je odgovorio:

“Željko Ivanović je tada radio za fabrički list Radoja Dakića. Peđa Bulatović mu bio šef. Odatle kompleksi”, napisao je Medojević.

Nebojša Medojević: Ne voli masone i suvlasnike Vijesti

Ovo je još jedan dokaz da funkcioneri koalicije “Za budućnost Crne Gore” i “Crno na bijelo” nikako ne mogu da sakriju animozitet koji imaju među sobom, a koji proističe iz dijametralno suprotnih programskih orijentacija stranaka okupljenih oko Demokratskog fronta i URA-e

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
16.09.2020-11:01 11:01

Na prvoj slici, veliko postovanje gospodinu sa sesirom,a ovom do njega dati jednu kost da glodje da “zube zagovori” ljepse bi “izgledao”,a nije mu to djavolje “bolji”kompanjon Don Mileki lupez.