Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Ova vlada baviće se krečenjem prostorija i popisivanjem inventara

"Krivokapić je slab i kolebljiv lider. Ne drži riječ. Mijenja kurs dnevno. A država u stanju u kome se nalazi, pred bankrotom javnih finansija, strukturnom korupcijom, mafijom koja vlada državom, eksplozije pandemije, krahom ekonomije, bujanjem siromaštva i gladi, treba snažnu Vladu sa najširim političkim legitimitetom i premijera sa znanjem i autoritetom"

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je kako je mandatar Zdravko Krivokapić pokazao i zaprepašćujuće nepoznavanje suštine problema u kojoj se nalazi Crna Gora i njeni građani.

“Krivokapić nije u stanju, čak ni da prepozna istorijsku važnost ovog trenutka i tranzicioni karakter Vlade. On ne shvata neophodnost temeljnih političkih reformi koje treba da naprave diskontinuitet sa preko 200 godina totalitarnih poredaka u Crnoj Gori. Zato je njemu prioritet Vlade -RACIONALIZACIJA. On je ocigledno , sa svojim “ekspertima” procijenio da je sistem koji je razvijao Djukanovic 30 godina, u sustini dobar, samo ga treba RACIONALIZOVATI!!!

Krivokapić je ovom recenicom pokazao da nije reformista, da ne vjeruje u demokratiju i izbornu volju građana. To pokazuje i njegov odnos prema DPS iz cijih redova ima više ministara nego iz DF. Njemu je DPS intimno bliži nego DF. Za ovu Vladu možda glasa i DPS”, kaže Medojević.

Dodaje kako nema reformi, nema lustracije, nema otvaranja dosijea UDBE.

“Nema revizija privatizacija. Nema hapsenja Mila Đukanovica i Aca Đukanovića. Nema zabrane rada zlikovačke organizacije DPS. Krivokapić je slab i kolebljiv lider. Ne drži riječ. Mijenja kurs dnevno. A država u stanju u kome se nalazi, pred bankrotom javnih finansija, strukturnom korupcijom, mafijom koja vlada državom, eksplozije pandemije, krahom ekonomije, bujanjem siromaštva i gladi, treba snažnu Vladu sa najširim političkim legitimitetom i premijera sa znanjem i autoritetom. Ova vlada ce se baviti racionalizacijom, krečenjem prostorija, popisivanjem inventara, seljenjem službenika, štednjom tolaet papira i spajalica. Ovoj Vladi se mora ograničiti rok”, poručuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve