Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Markuš opet vrijeđa na društvenim mrežama, ovaj put se obrušio na CDT

Nakon seksističkih i mizoginih uvreda upućenih poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Draginji Vuksanović  Stanković, ovog puta ‘na tapetu’ su bili predstavnici Nevladine organizacije Centar za demokratsku tranziciju

Član Nacionalne komisije za UNESCO Jovan Markuš nastavio je sa uvrjedljivim porukama na društvenim mrežama.

Nakon seksističkih i mizoginih uvreda upućenih poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Draginji Vuksanović  Stanković, ovog puta ‘na tapetu’ su bili predstavnici Nevladine organizacije Centar za demokratsku tranziciju.

On je, između ostalog, predstavnike te organizacije Milicu Kovačević i Dragana Koprivicu nazvao “pod***nim muvama DPS-a”, pri čemu ih je nazvao “ološem”, “masnokosnim” i “veprinama”.

Razlog svemu bio je stav CDT-a kako Vlada, izmjenama Odluke o načinu sticanja državljanstva, želi sukobe u zemlji, te da takva neodgovornost u posljednjim danima mandata nije samo za političku, već i za krivično-pravnu odgovornost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
05.02.2022-19:44 19:44

Ovom djedu spasa nema Direktno za Dobrotu na pregled i transport kod Cetnika Dodika odaklen se ova cetnicka izbjeglica dovukla- odma mu oduzet C-DRZAVLJANSTVO!
Nikoga majka nije rodila da:

-čini zlo
-podržava zločin
-ukida tuđe mišljenje
-ne voli svoju zemlju
-briše istoriju
-mrzi svoje porijeklo
-blati tuđu religiju
-radi protiv svog naroda
-linčuje po komandi
-botuje i spinuje
-širi mržnju
-bude izdajnik

Igor
05.02.2022-19:45 19:45

Joco je vazio za najvece g…o na Cetinje. Ostala je legenda kad su pravili kanalizacionu cijev za neku ulicu i pitali se je li dovoljna? A neko je reka ubačite Jova ako on prodje dobro, jer nema većeg g…a na Cetinje od njega!! Sram ga bilo godina

pero
05.02.2022-20:00 20:00

Ova stara protuva, izdajnik i placenik, ovo sto je rekao vazi samo za njega! Ova stara bitanga koja je rusila Jugoslaviju nema nikakvih ljudskih i moralnih vrijednosti da mu se pklanja paznja u medijaima!

Safet
05.02.2022-21:04 21:04

Ko daje ovoj splacini cetnickoj platu i od cega zivi u Crnoj Gori -ukinuti mu sve dok ne nauci da voli i ljubi kamen CRNOGORSKI!

Husein
05.02.2022-21:25 21:25

Jocu je juce poremetilo pad Cetnicke vlade a nocas mu se pale BAKLJADE  na Cetinju nedaleko koje mora gledat kroz prozor a nedaju mu Crnogorci pric ! Oklen Joco na CETINJE znam da su Joce od Leskovac !

COL
05.02.2022-23:14 23:14

Cetinjani su za ovakve imali samo jedno ime, a to je SPLAČINA…