Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Nova Vlada da kaže čije će sertifikate i licence plaćati Crna Gora

On poziva novu Vladu da objasni kolika je šteta gubitak slotova u ovim gradovima, i da li će kompanija koju osnivaju moći da ih povrati

Zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković pozvao je Vladu premijera Zdravka Krivokapića da odgovori kolika je šteta gubitak slotova u gradovima gdje je letio Montenegro Airlines, kao i da objasne čije će sertifikate i licence plaćati Crna Gora.

On napominje da je Montenegro Airlinespreko cijele godine letio za Pariz, Frankfurt, Cirih, Rim, Beč, Moskvu, Ljubljanu, veći dio godine za London i Kopenhagen.

“Ugašen je operater koji ima važeće sertifikate i licence, kako za odvijanje saobraćaja, tako i za obučeno osoblje. Prizemljena je kompanija koja je u besprekornoj letačko-tehničkoj kondiciji”, napisao je Marković na Twitteru.

On poziva novu Vladu da objasni kolika je šteta gubitak slotova u ovim gradovima, i da li će kompanija koju osnivaju moći da ih povrati.

“Ili se već zna čijoj i kojoj aviokompaniji će oni pripasti, i čije će sertifikate i licence plaćati Crna Gora”, upitao je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve