Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

LP: Hitno otkriti i procesuirati osobe koja prijete Filipoviću, zabrinjava izostanak reakcija iz Vlade

U LP poručuju ida hitno treba otkriti i procesuirati odgovorne osobe.

Liberalna partija LP osuđuje sve napade na političkog analitičara Ljubomira Filipovića i sve prijetnje koje su mu upućene.

U LP poručuju ida hitno treba otkriti i procesuirati odgovorne osobe.

“Ova gnusna djela prevazilaze svaku mjeru ljudskog i prihvatljivog ponašanja i zahtijevaju hitno otkrivanje i procesuiranje tih lica koje prijete Filipoviću. Važno je poslati jasnu i čvrstu poruku da je takvo ponašanje neprihvatljivio i da svako ima pravo da javno iznosi svoje stavove i mišljenja a da za to ne mora da trpi uvrede i strah za sopstvenu sigurnost i porodicu. Nadležne institucije, MUP i tužilaštvo, moraju što prije riješiti ovaj slučaj i spriječiti ono što se već neko vrijeme dešava”, rekli su u LP-u.

Kako ocjenjuju, šokantno je i zabrinjavajuće da još nema reakcija najviših zvaničnika Vlade.

“Oni na ovakve opasne pojave ćute i okreću glavu, naročito poptredsjednik Dritan Abazović čija je nadležnost bezbjednost i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović. Iz dana u dan svjedočimo u šta se pretvara crnogorski javni i društveni prostor, u mjesto agresije, nasilja, obračuna sa svima koji misle drugačije i koji se usude da javno kritikuju rad nove Vlade, u mjesto prljave propagande i stalnih dezinformacija i populizma, a sve to uz tiho odobravanje sa najviših adresa. Mi na to nećemo i ne možemo ćutati”, poručili su u LP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mne
04.01.2021-15:30 15:30

A sto bi sad sergio ministre nema te , pokaži ko si i od čega si !