Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Bulajić nema pravo da sve građane drži kao taoce partijske politike, doveden u pitanje biološki opstanak ljudi

Iz te partije su saopštili da niko nema pravo da zaustavi život u našoj državi i da drži sve građane Crne Gore kao taoce svoje partijske politike. U pitanje je doveden, kako kažu iz LP, socijalni pa i biološki opstanak ljudi

Liberalna partija poziva v.d. predsjednika Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajića da hitno deblokira rad crnogorskog parlamenta.

Iz te partije su saopštili da niko nema pravo da zaustavi život u našoj državi i da drži sve građane Crne Gore kao taoce svoje partijske politike. U pitanje je doveden, kako kažu iz LP, socijalni pa i biološki opstanak ljudi.

“Ogromna inflacija, neisplaćene penzije i zahtjevi penzionera moraju se rješavati po hitnom postupku nizom kriznih mjera koje treba da usvoji Skupština. Isto tako, životno je važno što hitnije usvojiti Zakon o akcizama na gorivo koji će, makar djelimično, ublažiti šokantne udare na standard građana uz ovakva poskupljenja goriva, samim tim i svih ostalih životnih namirnica.

Preduslov za usvajanje svega ovoga jeste hitan izbor predsjednika Skupštine, i to ne zavisi od volje jednog čovjeka i jedne partije, već je to imperativna ustavna i poslovnička norma, ali i životna potreba svih u državi, kazali su u saopštenju.

Nakon toga, kako su dodali, Crnoj Gori je potrebna stabilna izvršna vlast koja će jasnim i čvrstim potezima olakšati krizu koja će se tek zakomplikovati i istinski brinuti o svakodnevnom životu crnogorskih građana kroz težak period koji tek slijedi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
11.03.2022-15:44 15:44

A koja je to sila ovizi Bulajic da ve on sprecava da sazovete sjednicu Skupstine CG? Jel’ se to pslanici Skupstine CG boje Stahinje Silnoga ili prijetnji Kolenicnnog Vojvode i, Naprslog Pipuna, Legijinog Meceta? Sto se lijepo ne dogovore svi poslanici Skupstine CG, kojima je stalo do gradjana a ne boje se prijetnji srpskih okupatoruskih namjesnika u CG , dodju u Skupstinu, izaberu ko ce predsjedavati i zatim zakazati sjednicu Parlamenta CG zapoceti spasavanje Crne Gore od Srpskog okupatora? Ajmo Pura, Rasko, Draginja, i vajni DPS poslanici! Dje Vam je kuraz da izadjet i suprostavite se drzavnom udaru otvorenog neprijetelja… Pročitaj više »