Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Ljumović: Sramotna izjava Kovačevića, jedino je za njega poštovanje zakona progon a Crna Gora NDH

Ljumović je ocijenio da je Kovačević iskazao odnos prema građanima na najprizemniji način

Kakav pad mladog i perspektivnog predsjednika nikšićke opštine Marka Kovačevića, od milošte zvanog “Šubara”. Sa tri prsta na grudima , pao je na srednji prst u visini pupka, kazao je potpredsjednik Liberalne partije (LP), Aleksandar Ljumović.

“Danas ovaj omladinac pada još niže kada sprovođenje zakona od strane pravosudnih organa drsko naziva progonom i upoređuje Crnu Goru sa NDH i nacističkom Njemačkom. Doduše navikli smo na ovakve ocjene iz ovih ideoloških i crkvenih krugova i velikodostojnika, kad god moraju da poštuju zakon i spuste se sa “nebesa””, rekao je on.

Ljumović je ocijenio da je Kovačević iskazao odnos prema građanima na najprizemniji način.

“Infantilno, bezobrazno ili slučajno, ali predsjednik nikšićke opštine, iskazao je “manuelno” odnos prema građanima ove zemlje na najprizemniji mogući način! Moguće da se ekstenzija njegove četničke šake, ukočila zbog klima uređaja, ali ga je “pareza” podržala dovoljno dugo, da sa šeretskim smješkom pokaže Crnoj Gori što misli o himni, državi i njenim građanima”, ističe on.

Ukazuje da izvinjenja, pojašnjenja – nema.

“A i zašto bi, kad su mu do sada prolazile i prolaze sve bravure, od negiranja genocida u Srebrnici, preko pravdanja pjevanja” oslobodilačkih pjesama””, dodao je.

Prema njegovim riječima, ostaje u cijeloj priči najjadnije to, što je služba predsjednika države Jakova Milatovića, koja je objavila video i fotografije sa događaja, uklanjanjem sadržaja, smatra Ljumović, pokušala da prikrije državnu sramotu.

“Bilo je to stavljanje smokvinog lista na Markovu sramotu, kojom se on diči kao klinac, koji kroz zadnje vjetrobransko staklo, pokazuje vozaču iza zadovoljstvo , što ga je njegov tata pretekao. Preteći će Crna Gora i ovakve primjere, al sramota živi dovijeka gradonačelniče antifašističkog Nikšića”, zaključio je Ljumović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve