Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Liberalna partija o Abazoviću: Kadija te tuži, kadija ti sudi

Prema njihovim riječima za Crnu Goru Abazović postaje ono što je Berija bio u zloglasnoj staljinističkoj Rusiji i njihovoj bezbjedonosnoj službi

Jasno se mora obavijestiti javnost ko je potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću nudio 21 milion eura mita, ili će se i to proglasiti državnom tajnom, kazali su danas iz Liberalne partije.

Državna tužiteljka saopštila je nakon saslušanja da nema elemenata za pokretanje postupka u ovom slučaju.

”Međutim, na osnovu ovih tvrdnji Abazović je postao potpredsjednik Vlade i ‘prvi pendrek’ Crne Gore koji svakodnevno teroriše građane Crne Gore koji ne pripadaju ‘velikosrpskom svetu’. Niko nije siguran da neće osvanuti u njegovom čuvenom Tvitu kao uhapšen i već presuđen, po onoj ”Kadija te tuži, kadija ti sudi”’, ističu u LP.

Prema njihovim riječima za Crnu Goru Abazović postaje ono što je Berija bio u zloglasnoj staljinističkoj Rusiji i njihovoj bezbjedonosnoj službi.

”LP poziva potpredsjednika Abazovića da relaksiranije pristupa svojem poslu i počne konačno da radi u skladu sa Ustavom, zakonom i pristojnim građanskim ponašanjem”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve