Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: Krnja opoziciona lista je besmislena

Kako je kazao, očigledno je da nije došlo do zajedničke opozicione liste, ali i naglasio da Demos nije bio prepreka za njeno potencijalno stvaranje

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić je nakon neuspjelih pregovora opozicije o zajedničkoj listi kazao za Dan da je besmisleno predlagati neku krnju listu kao rješenje i naglasio da Demos u cijelom tom postupku nije bio prepreka, naprotiv.

Miodrag Lekić

“Jučerašnji opozicioni sastanak, na određenom stranačkom nivou, donio je neke rezultate koje treba racionalno sumirati i treba nastaviti zajedničke opozicione aktivnosti. Prije svega politiku nenapadanja i saradnje na više planova”, kazao je Lekić.

Kako je dodao, očigledno je da nije došlo do zajedničke opozicione liste, ali i naglasio da Demos nije bio prepreka za njeno potencijalno stvaranje.

“Sada je jasno i da ne postoji neka rezervna zajednička lista. Zato je najblaže rečeno besmisleno predlagati neku krnju listu kao rezervno rješenje. Ili svi zajedno ili nema zajedničke liste”, jasan je Lekić.

Po njegovom mišljenju, u postojećim uslovima, kada definitvno nema zajedničke liste, treba se usmjeriti ka sljedećem cilju.

“Programski i ideološki srodni politički subjekti treba da ostvare veći stepen saradnje i treba se grupisati u najmanji mogući broj izbornih kolona, kako bismo motivisali što veći broj ljudi da u nared nom periodu pruže otpor Demokratskoj partiji socijalista. I “Koveriti”, njenom čedu. I da tako zajedno ostvarimo pobjedu nad korumpiranim dinastijama koje su opljačkale zemlju i nam jerno proizvele duboko raskole kakve zemlja gotovo ne pamti u svojoj istoriji”, istakao je Lekić.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve