Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Laković: Mora doći do promjena na vrhu Uprave policije

On je u odgovoru na pitanje novinarke o imenima koja se pominju u javnosti istakao da ima tu više imena koja gravitiraju ka tom rešenju

Poslanik Pokreta Evropa sad i predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore Miodrag Laković saopštio da mora doći do promjene u vrhu Uprave policije, i da će se ta pitanja rješavati u dogovoru.

“Do promjene na vrhu UP mora doći, treba doći. Zato što novi ministar i nova Vlada sigurno imaju ideje nove projekcije u bezbjednosnoj politici. Tako da očekujemo i prirodno je da se izvrše neke kadrovske promjene”, istakao je Laković.

On je u odgovoru na pitanje novinarke o imenima koja se pominju u javnosti istakao da ima tu više imena koja gravitiraju ka tom rešenju.

“To su sve, ja ih znam iz službe, dobri kolege, profesionalci, kao i kolega Vojislav Dragović koji je pomenut u tom kontekstu. Tako da verujem da ima izbora i da će se naći sigurno dobro rješenje i za mjesto direktora policije i za ostala mjesta”, istakao je Laković.

Nije mogao da potvrdi medijske navode na je kandidat za direktora UP biti Vojsilav Dragović, ali kako kaže to je čuo nezvanično.

“Ja ne mogu te medijske navode da potvrdim, zato što sam i ja, kao i vi, to čuo samo nezvanično. Moram reći da uprava policije neće niko ni od koga preuzimati. Mi kao parlamentarna većina, kako se dogovaramo u Skupštini, tako će se i Vlada dogovarati oko važnih pitanja kad je u pitanju i bezbjednost, i kompletan sektor, i Uprava policije. Tako da će se u dogovoru rešavati ta pitanja”, istakao je Laković na TV NOVA M.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve