Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovač, Đurović, Vojinović i Vuksanović napuštaju SNP

Kovač, Vojinović, Đurović, Vuksanović kao i ministar finansija Aleksandar Damjanović odbili su uoči izbora da se nađu na poslaničkoj listi SNP-a nezadovoljni njenim sastavom

Ministar pravde u tehničkoj vladi Marko Kovač napustio je Socijalističku narodnu partiju, a njegovim primjerom planiraju da pođu i predsjednica Skupštine Danijela Đurović, ministar prosvjete Miomir Vojinović kao i predsjednik Odbora direktora Plantaža Nebojša Vuksanović.

To je Pobjedi saopštio izvor iz samog vrha SNP-a.

Kovač, Vojinović, Đurović, Vuksanović kao i ministar finansija Aleksandar Damjanović odbili su uoči izbora da se nađu na poslaničkoj listi SNP-a nezadovoljni njenim sastavom.

Tada su javno saopštili da sa rukovodstvom SNP-a postoje nepomirljive razlike, a prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, nijesu bili zadovoljni političkim putem koji je pošao SNP.

Pobjeda je tada objavila da sada već bivši funkcioneri SNP-a planiraju zajedničko djelovanje koje će objelodaniti nakon izbora.

Napuštanje četvoro visokih funkcionera SNP-a uključujući i najviše državne funkcionere je težak udarac za Jokovićev SNP pogotovo uoči zvaničnih pregovora o formiranju vlade, gdje očekuju dva ministarstva.

SNP je na prijevremenim parlamentarnim izborima nastupio u koaliciji sa Demosom i jedva prešao cenzus osvojivši tri odsto glasova, odnosno dva mandata.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve