Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Kosović: Dva dana nakon ozvaničenja radova, gradilište u Sutomoru bez radnika

Kaže da se prvaci DPS-a i njihovi poslušnici sa lokalnog nivoa više i ne trude da zamaskiraju svoje prevare pred građanima

Izgubljeni u kompasu i otuđeni od građana i njihovih stvarnih problema premijer Duško Marković i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević prije dva dana su slavodobitno označili početak izgradnje trga i šetališta u Sutomoru, dok je dva dana poslije ostala samo armatura, kazao je danas kandidat za poslanika sa liste “Crno na bijelo” Željko Kosović.

Kosović: Dva dana nakon ozvaničenja radova, gradilište u Sutomoru bez radnika

On kaže da je taj čin bio samo tužna tragikomična scena u ovoj kampanji svojstvena DPS-u da idu unaokolo i ređaju kamene temeljce za sve i svašta.

“Pošto se nemaju ničim pohvaliti, niti jednim završenim kapitalnim projektom, otvaraju asfaltirane ulice, česme sa vodom u 2020. godini, privatne prodavnice i trafostanice. U četvrtak su tako lopatama označili navodni početak gradnje trga i šetališta u Sutomoru da bi nakon dva dana na tom mjestu ostala samo armatura bez radnika i radova”, kaže Kosović.

Kaže da se prvaci DPS-a i njihovi poslušnici sa lokalnog nivoa više i ne trude da zamaskiraju svoje prevare pred građanima.

“Što je dobro, jer građani mogu da vide koliko je istinita i utmeljena njihova kampanja u kojoj poslije 30 godina tragikomično obećavaju kule i gradove, postavljaju kamene temeljce i otvaraju česme sa vodom u 2020. Pametnome dosta”, zaključio je Kosović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve