Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vojvodić: Brutalna neistina da sam pozivao na ubistvo Abazovića

''Moj figurativni odgovor na komentar gđe Jovanović, rukovodioca izrade Prostornog plana, da se NE radi o političkoj diskusiji, zloupotrijebljen je od strane URE, istrgnut iz konteksta, sa namontiranim nastavkom sasvim druge sjednice na Cetinju, kako bi se lažno prikazalo da ja navodno pozivam na ubistvo Abazovića, što nije istina'', naveo je Vojvodić u reagovanju dostavljenom medijima

Brutalna je neistina da sam ja pozivao na ubistvo Dritana Abazovića, poručio je građanski aktivista Zoran Vojvodić u reagovanju na navode GP URA.

Naime,  danas u Baru je održana javna rasprava o Nacrtu prostornog plana Crne Gore. Iz GP URA su ranije danas saopštili da tom prilikom je jedan od građanskih aktivista pozvao na “ubistvo Dritana Abazovića”,  te da je za sve to “dobio podršku u vidu aplauza od strane predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića (DPS)”.

“Moj figurativni odgovor na komentar gđe Jovanović, rukovodioca izrade Prostornog plana, da se NE radi o političkoj diskusiji, zloupotrijebljen je od strane URE, istrgnut iz konteksta, sa namontiranim nastavkom sasvim druge sjednice na Cetinju, kako bi se lažno prikazalo da ja navodno pozivam na ubistvo Abazovića, što nije istina”, naveo je Vojvodić u reagovanju dostavljenom medijima.

Navodi da GP URA i Abazović hoće da “na bazi legitimnog protivljenja građana njegovim suludim planovima politički profitira”.

“Nama, građanima Bara je gospodin Abazović, mimo zakona, zamislio da monitra u srcu grada opasnu eksplozivnu napravu koja bi tu ostala decenijama, za koju je zabranjeno evropskim direktivama da se planira u seizmički osjetljivim područjima, a mi treba da na to ćutimo, aplaudiramo i da ne smijemo da se figurativno izrazimo da nećemo da letimo u vazduz. URA i Abazović hoće da na bazi legitimnog protivljenja građana njegovim suludim planovima, politički profitira. Lobi koji stoji iza svega imao je u protekloj godini 100 milijardi profita, a samo jedan odsto tog profita je milijarda, pa je lako zaključiti o čemu se ovdje radi”, naveo je Vojvodić u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mesa
12.03.2024-19:17 19:17

Svi znamo da Abazovic ima Skolu Vucica sva URA se sluzi podvalama i lazima !