Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević pozvao Bečića, Milatovića i Spajića: Da srušimo manjinsku vladu,dosta je tvitovanja

Knežević je sinoć u emisiji tvrdio da je novoizabrani šef ANB-a Savo Kentera registrovani agent CIA.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević pozvao je lidera Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića i bivše ministre Milojka Spajića i Jakova Milatovića da počnu vanistitucionalno djelovanje protiv nove Vlade i blokade.

“Bez obzira na političke razlike, pozivam Spajića i Bečića da više ne lajkujemo po Fejsbuku, već da srušimo vladu. Ja sam spreman već sjutra to da uradim “, poručio je Knežević u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva.

Knežević je sinoć u emisiji tvrdio da je novoizabrani šef ANB-a Savo Kentera registrovani agent CIA.

“Svi oni koji su kukali da će se Crna Gora vratiti u one istočne krugove i da će nas Beograd okupirati, moraju da znaju da je Kentera simbol DPS politike i da je umrežen sa zapadnim službama i to nije krio. Na svaki mogući način ću raskrinkavati lik Sava Kentere “, poručio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
08.05.2022-12:08 12:08

Ako nekome do sada nije bilo jasno zasto i zbog čega je Vučić odlikovao svog batlera i malog putina, sad bi trebalo da je jasnije i kako se to zove u literaturi i zakonima kad politicari iz jedne drzave rade u korist drugih drzava a na stetu svoje

KLEMENTINA
08.05.2022-12:34 12:34

Mnogi su mislili da si na ćedilu brabonjak ,a ti b…..

Nikola
08.05.2022-12:39 12:39

Ne brabonjaj špijunčino picoustanska……trula posrbice i ništa robo. Fuuuujjjjjjjj……..dobro je da potlje tebe nema niko, jer na sta bi to sljedece ličilo :))))))

Ha20
08.05.2022-13:12 13:12

Pipune, pomiri se sa sudbinom da je tvoje vrijeme prohujalo sa vihorom i spremi se da ljetos prodajes kuvani kukuruz po plazama to ce ti se bolje isplatiti………….

Cicvara
08.05.2022-16:06 16:06

Sve behara i sve cveta nema vise preokreta -Ni Putin vam vise ne moze pomoc ! Vi ste proslost ka Lanjski snijeg istopili ste se!

Maks
08.05.2022-23:25 23:25

Pitanje vremena je bilo kada cse ruski spijuni i spavaci,pokrenuti nerede.Sad im ocigledno krenulo u ukraini,dje gadjaju skole pune djaka bolnice,sa bolesnicima,i Rogozin,novi Gebels sa blefiranjem kako za pola sata mogu unistit nato.Dodigu isto planira,zato i njemacka salje dodatne trupe u Bosnu.Vucica im protisli oko kosova,ne moze vise dobijat vide desetina milijardi od evropske unije a drzat ruske baze,i diguran sam da ce pokusati.Sko hoce da opsrane,drzava mora krsjnje rigorozno teagovati protiv deklarisanih inpoznatih drzavnih neprijayelja.Da pokusaju ponovo kso ,2016,