Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

MOŽDA ZBOG FOTELJE U VLADI I PREĐE PREKO SREBRENICE Knežević: Spajić do idućeg petka da dostavi prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu

On smatra da je sasvim dovoljno vremena da se rezolucija o genocidu u Jasenovcu zvanično formalizuje.

Pošto je premijer Milojko Spajić juče pred čitavom crnogorskom javnošću saopštio da će podnijeti Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, javno ga pozivam da dostavi predlog Rezolucije o genocidu do sljedećeg petka kako bi po skraćenoj proceduri u Skupštini osudili genocid nad srpskim, jevrejskim i romskim narodom u Jasenovcu – poručio je lider i poslanik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević.

On smatra da je sasvim dovoljno vremena da se rezolucija o genocidu u Jasenovcu zvanično formalizuje.

– Obzirom da za genocid u Jasenovcu nije potrebno raditi nikakva dodatna istraživanja, konsultovati eksperte, da su brojke od najmanje 700 000 ubijenih Srba, Jevreja i Roma istinite, neumoljive i užasavajuće. Posebno želim da naglasim da neću prihvatiti nikakve sintkasičke vratolomije i namjeru da se genocid u Jasenovcu odjednom pretvori u prisilno plivanje u Savi i slučajna vješanja na vrbama. Previše je naših mrtvih pod zemljom da bismo im svaki dan prevrtali kosti rezolucijama za jednokratnu upotrebu – istakao je Knežević.

Kaže da je ovo prilika Spajiću da održi javno datu riječ.

– I pokaže kako ima isti odnos i prema stradanju srpskog naroda, tako što će dostaviti Skupštini predlog Rezolucije o GENOCIDU, a ne o zločinu u Jasenovcu. Volio bih da griješim, i Bog mi je svjedok za to, ali se plašim da premijer Spajić ipak neće podnijeti Rezoluciju o genocidu, a ja ga preklinjem da to učini, ne zbog mene, nego zbog srpskog naroda bez čije podrške ni Jakov Milatović ni on ne bi postali to što jesu – zaključio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
10.05.2024-13:03 13:03

Zamolio bih doticnog gospodina,da zbog Srba, zameni stan samnom. Moj stan je u centru Kosovske Mitrovice. Bio bi to ogroman korak em za srpstvo em za sve Srbe, dolazak osvedocenog velikosrbina među napaceni narod. Srbima u KM bi bilo sigurno lakse i bolje kad bi ovakav covek ziveo sa njima.Cekam odgovor do sledeceg cetvrtka!

KaBrodPun
10.05.2024-13:25 13:25

Nije te sramota od plemena -Knezevica ( Volodja -Rifat Burdzovic ) zajedno su se borili protiv Cetnika a da se pomolijo nijesi u Srebrenici nego si se jos zajedno udruzio sa cetnicima -DODIK-MLADIC -KARADZIC i ne priznajes genocid -IZROD od Knezevica -ima boga za ovakve !

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
11.05.2024-10:34 10:34

Ovi profesionalni branitelj srbstva za ove rabote uzima barem dvije iljade € mjesečno. Kad ne bi profesionalno branio srbstvo radio bi u neku seosku školu ka nastavnik jezika ma kako ga nazivao i primao barem tri put manju platu ako bi imao puni fond časova. Mnogo nešto izriče nekakve uslovne prijetnje ka ona popadija u djelu Stevana Sremca… Pipun ne dalje od baštine….