Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Nismo raspravljali o eventualnim nemirima 3. i 4. februara

Za 3. i 4. februar zakazane su sjednice Skupštine Crne Gore na kojima će se raspravljati o nepovjerenju potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću, skraćenju mandata Skupštini Crne Gore i nepovjerenju Vladi Crne Gore

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević rekao je da čelnici bezbjednosnog sektora u tužilaštva nisu na današnjoj sjednici razgovorali o eventualnim nemirima 3. i 4. februara.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li su u okviru tačke dnevnog reda “Razno” raspravljali o eventualnim prijetnjama za 3. i 4. februar.

“To nije bio predmet druge tačke dnevnog reda. Čak se nije ni u obrisima pominjalo da se mogu očekivati bilo kakvi nemiri, tu su bili prisutni predstavnici sektora bezbjednosti, pa pretpostavljam da bi i oni na osnovu svojih operativnih saznanja zatražili da se raspravlja o tome po drugoj tački dnevnog reda”, kazao je Knežević.

Knežević je rekao i da je spreman odmah da zakaže novu sjednicu ukoliko bilo ko bude imao saznanja vezano za moguće nemire vezane za 3. i 4. februar, ali da mu se u ovom trenutku, čini mu se po ponašanju čelnika bezbjednosnog sektora, da “oni kontrolišu čitav ovaj politički ambijent koji ima i elemente protesta i jedne ozbiljen krize za koju ne znamo kako će se završiti”.

Za 3. i 4. februar zakazane su sjednice Skupštine Crne Gore na kojima će se raspravljati o nepovjerenju potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću, skraćenju mandata Skupštini Crne Gore i nepovjerenju Vladi Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
31.01.2022-19:25 19:25

A sta treba da se razmislja o nemirima ZLO VA NASLO  ko je na to spreman kako to ti podrazumijevas nema podrske nema VLADE SKLANJA TE SE KA STO JE URADIJO DPS -nova VLADA  i to je to Dao bog gasova ima i ti koji budu nemirni bacit maglu na njih i u SPUZ U PRDARU!!!

Huso
31.01.2022-19:38 19:38

SRECA  BOG NAS  POGLEDA  A I MANJINSKE NARODE PA CRNOJ GORI  POLICIJA PRIPADE GOS .ABAZOVICU VIDITE NASTA SU CETNICI  SESELJEVI DEMOKRATE SPREMNI PLANIRAJU NEMIRE   ZA 3-4 FEBRUAR ZATO NIKAD  VISE  CG NE SMIJEMO DOZVOLIT DA NAM SE PONOVO NESTO OVAKVO DOGODI I DA DOZVOLIMO CETNICIMA DA VLADAJU I OKUPIRAJU CRNU GORU!