Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Ne može Đukanović biti predmet istrage, a Željko Đilasov Ivanović ministar rekonstruisane Vlade

Čovjek koji je do prije godinu dana peškirom čistio južne djelove leđa Dušku Markoviću u sauni hotela ''Verde'' , čovjek koji je prvi milion zaradio tako što ga je ukrao od Mila Đukanovića, medijski reketaš, berzanski iluzionista, građanin Beča, tlačitelj jarca iz Ruskih kula, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva, a ne da piše dijareične traktate za koje smatra da su vrhunac moralnog bitisanja.

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na tekst kolumniste Vijesti Željka Ivanovića.

Njegovo reagovanje prenosimo u cjelosti:

Кolumnista drugosrbijanskog tabloida „Vesti“ , samoproglašeni Vasojević iz okoline Кraljeva koji ne može preboljeti što nije rodjen u Кatunskoj nahiji, i to baš u Bajramovici, abortus Mila Đukanovića, otac Pozitivne, očuh Ure, po nalogu svog novog gazde Dragana Đilasa, čini sve ne bi li DPS priključio na respirator srpskih glasova koji su dominantno izvojevali avgustovsku pobjedu.

Kad smo dogovarali tužilačke zakone sa Dritanom Abazovićem to nije bila smetnja evropskim procesima, ali zato u mozgu ili nekom drugom dijelu tijela Đilasovg Željka, dogovor sa Demokratama o rekonstrukciji Vlade predstavlja korak unazad, jer nikad nenajedeni kolumnista „čuva“ njegovog brata“ Dritana dok ga ne đaoliše da ni ležaljke ne može izdavati, akamoli s nekom Bond djevojkom gledati zalazak sunca ispod suncobrana.

Čovjek koji je do prije godinu dana peškirom čistio južne djelove leđa Dušku Markoviću u sauni hotela „Verde“ , čovjek koji je prvi milion zaradio tako što ga je ukrao od Mila Đukanovića, medijski reketaš, berzanski iluzionista, građanin Beča, tlačitelj jarca iz Ruskih kula, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva, a ne da piše dijareične traktate za koje smatra da su vrhunac moralnog bitisanja.

Ne može Đukanović biti predmet istrage, a Željko Đilasov Ivanović novi ministar rekonstruisane Vlade, jer su i jedan i drugi izgubili finansijsku nevinost na Britanskim djevičanskim ostrvima. I zato kad mu se pomene riječ „of šor“, ovaj svojevrsni Dim od … zadrhti poput liječenog narkomana koji prođe pored haustora na kom piše „Milo“.

Lažući da DF prima novac od Putina i Aleksandra Vučića, ovaj Đilasov kolumnista optužuje samog sebe, jer smo samo u njegovo duboko grlo i južni dio leđa prosuli preko stotine hiljada evra od 2016. do 2021. A to znači, da ako ja idem u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu, Željko Đilasov Ivanović bi trebalo da bdi na mrtvoj straži pored Staljinovog groba i krikom prehlađenog ždrala recituje rane pjesme Majakovskog.

A o vezama s Rusima upravo je najpozvaniji da govori Željko Đilasov Ivanović kojeg je Milivoje Кatnić optužio da mu je stiglo 400 000 evra direktno iz Rusije s ljubavlju, ali će i to svakako biti predmet istrage nezavisnog tužilaštva, kao što će predmet istrage biti i Кatnićeva tvrdnja da su Đilasov kolumnista i Miško Perović ukrali četiri miliiona evra preko određenih firmi u periodu prije privatizacije CКB – a.

Zato je of šor patrijarh i bio na večeri kod Tajnovidca iz Bajramovice, a na meniju su izgleda bile marinirane optužnice protiv Druge familije, koje savremenik Pontija Pilata bez udaljene sumnje drži u tegli koju je skrio u fugovanim podzidovima bajramskog zavičaja.

I zato između ostalog Milivoje Кatnić večeras gostuje na drugosrbijanskoj televiziji Vesti kako bi još jednom bljesnuo u punom sjaju svog arhaičnog uma, dok će Željko Đilasov Ivanović sa čiuvavom na ramenu posmatrati ovaj postbiblijski spektakl i slati poruke Dušku Markoviću kako je vrijeme da napusti brod koji tone i povede mlade lavove DPS – a u zelenu savanu URE. I treba da šalje poruke Dušku Markoviću, jer dok je Ivanovićevo duboko grlo bilo začepljeno našim evrima, u međuvremenu je radnicima smanjivao plate, izbjegavao plaćanje poreza i doprinosa, i od istoga Markovića dobio reprogram reprograma ili narodski saopšteno oprost poreskog duga od 700 hiljada evra, što predstavlja školski primjer krivičnog djela iz privrednog kriminala.

A onda je posle avgustovske pobjede zahvaljujući srpskim glasovima uvalio svoje naturščik novinare u Vladu, koji su poput marokanskih skakavaca okupirali i bidee u Кarađorđevoj ulici. Pritom, ne osjeća nikakvu nelagodu što ti ljudi parazitiraju na osnovu 133.275 glasova naše koalicije, čak naprotiv, doživljava ih kao nižu vrstu koja treba da služi njegovoj zadnjici za koju misli da je mozak.

I još nam Željko Đilasov prijeti izborima, i neka prijeti, jedva čekam da se potrkamo, samo ga molim da ovog puta izađe sa svojim imenom i prezimenom, i da osjeti nepodnošljivu lakoću svoje ljudske ništavnosti.

Naravno, pod uslovom da prije toga ne završi u zatvoru, jer ako Milo mora u zatvor, mora i Željko Đilasov, makar ležao na mom krevetu.

Izvor: Fejsbuk stranica Demokratska narodna partija

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Obruka se
07.10.2021-20:11 20:11

Profesor književnosti a takva greška. Knežević napisa “akamoli”. Profesore piše se “a kamoli”. Đoko Orlandić