Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Milatović energiju napada na mene da usmjeri na pravljenje urmašica na Instagramu

Prema njegovim riječima, crnogorska vojska na čijem je čelu Jakov Milatović, od sticanja nezavisnosti poznata je isključivo po tome što su njeni oficiri švercovali kokain na vojnom brodu Jadran, bivši zaposleni osumnjičeni za teška ubista u klanovskim obračunima 

Predsjednik DNP-a Milan Knežević kazao je kako izgleda da ga je „vrhovni komandant crnogorske vojske Jakov Milatović zamijenio sa vojnim kuvarom iz neke kasarne, i sad očekuje raport koliko će se još krčkati pasulj sa suvim rebrima i njeguškim kobasicama, pošto žuri na svečani bal pod maskama u neku od nama dokazanih prijateljskih ambasada“.

„Da je kojim slučajem Jevto Eraković ponovo tražio da mu objasnim šta ću na vojnoj vježbi na Pešteru, ne bi mi bilo čudno, jer Jevto ne bi bio u DPS- u da nije Jevto. Ali da to traži čovjek koji je dominantno zahvaljujući glasovima Srba iz Crne Gore pobijedio Mila Đukanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, fenomen je dostojan filmskih junaka Živka Nikolića. A posebno legendarnog Žorža u Lepoti poroka, koji očekujući otkaz i iseljenje iz kuće, ipak dobija muštuluk da je izabran za novog direktora, na šta samouvjereno izjavljuje: „Realno ja sam to i očekiva“. I kao što je Žorž postao direktor, tako je i Jakov postao predsjednik: očekivano“, rekao je Knežević.

A kad se, kaže, stvore očekivanja, onda logično upadate u očekivane dijagnoze.

„Tako sam i ja znao da će vrhovni komandant dva dana poslije pobjede na predsjedničkim izborima saopštiti da su Srbi genocidan narod, da je Kosovo nezavisna država,da je Rusija državni neprijatelj broj 1. I nijesam pogriješio, jer sam znao da nemamo što očekivati drugačije. Ali oni Srbi koji su glasali Jakova Milatovića tog 2. aprila, bili su u šoku, jer su naivno pomislili da su najzad dobili predsjednika koji neće ponavljati istu matricu koju je dvije decenije zastupao Milo Đukanović. I sad ako uporedimo stavove Jakova Milatovića i Mila Đukanovića o Srbiji, Srebrenici, Kosovu, Rusiji, ne da nema razlike, nego je aktuleni vrhovni komandant crnogorske vojske još rigidniji i isključiviji od njegovog prethodnika. I ja Jakovu ništa ne zamjeram, on ima pravo da bude ono što jeste, ali imam problem kad Milatović želi da budem kao on. A spreman sam prvi da prisustvujem vojnoj vježbi crnogorske vojske kojom će komandovati Jakov Milatović, gdje ću moći da vidim avione četvrte generacije, helikoptere MI 35P, modernizovane tenkove M – 84, raketne sisteme FK – 3, pancir S1, kao što sam to vidio Pešteru“, kazao je Knežević.

Prema njegovim riječima, crnogorska vojska na čijem je čelu Jakov Milatović, od sticanja nezavisnosti poznata je isključivo po tome što su njeni oficiri švercovali kokain na vojnom brodu “Jadran”, bivši zaposleni osumnjičeni za teška ubista u klanovskim obračunima.

„A vrhunac je kad je iz magacina VCG, dva dana pred izbore 30. avgusta podijeljeno 30 automata i preko 16 000 metaka ANB- u i ko zna još kome, kako bi pucali u lidere DF-a i narod koji ih podržava. I umjesto da kao vrhovni komandant istraži sve ove zloupotrebe, Jakov Milatović traži da mu objašnjavam šta sam radio na vojnoj vježbi meni najbratskije države. Jedini kome sam morao nešto da objašnjavam odavno nije među živima, tako da dobronamjerno savjetujem Jakovu Milatoviću da energiju napada na mene usmjeri na pravljenje urmašica na Instagramu, a u međuvremenu će i pasulj biti gotov“, zaključio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
fenix
20.04.2024-15:08 15:08

Ako imamo Vojsku, ovaj čovjek će zanoćiti u Spužu.

pe pera
20.04.2024-15:31 15:31
Reply to  fenix

Kakve sad ima veze vojska sa policijom? Sve si pomješao ili su ti pogrešno šapnuli

Zoran
20.04.2024-15:18 15:18

Od tvoga ruralnog humora svakome se povraca..To sto ides da gledas tenkove, mitraljeze i ostalo oruzje vojske Srbije ne znaci nista.Nece.imati to dje da upitrijebe.Ako si vec toliko zainteresovan za oruzje, Crnoj Gori i njenoj vojsci ne treba takvo oruzje.Obucavani u NATO u najboljoj svjetskoj armadi.To sto pljujes po vojsci Crne Gore treba da te sramota.Jakov Milatovic ni u snu ne bi pomislio da.bude kao ti, i ako nijesam glasao za njega ni njegovu opciju.Pa i zasto bi htio da bude kao ti, mali ruralni komedijas, izdajnik i terorista u pokusaju.

Milan
20.04.2024-15:24 15:24

Odavno je trebao biti u Spuzu, ne zbog ovakvih gluposti koje govori, jos i misli da je smijesan, mali komedijas zetski., nego zbog ozbiljnih stvari kao terorista u pokusaju.

pe pera
20.04.2024-15:32 15:32

BRAT !!!!!

RIR
20.04.2024-16:27 16:27

…e da je onaj zvani Katana valjano pripremio dokaze danas bi zasmijavao kao pravi klovn one u ZIKS…da je bo pokusaj drzavnog udara potvrdila je i GB i SAD a bogami i Vučic pa porekao …Pipun ponosan sto pljuje po svima u CG a srbijanskim nacionalistima i kriminalcima u vlasti nista …to je taj Cgorski rodoljub koji čeka rekonstrukciju vlade da se ubači da rga direkno i da se jos ponosi-to je taj samozvani Pipun de Zeta …!

Caramdjordje
20.04.2024-20:47 20:47

Jeli majmun usao u tenak?

Plamenac
21.04.2024-02:01 02:01

Da Pipun Aga Milance nije dusa prodana mogao je na toj vojnoj vjezbi da pita Vucica sta je s oruzjem bivse JNA koje je Srbija pokrala od Crne Gore i ostalih republika bivse SFRJ.???Tito je imao oruzja da naoruza nevjerovatnih 8 miliona ljudi….Poznato je da na pr Makedonci nisu dobili ni metka..Ali im je Srbija kasnije prodavala njihovo rodjeno pokradeno oruzje.. Osim tzv stare devizne srednje od 11.3 milijarde tadasnjih $ koje su Slobo i Mira pokrali ukradeni su i svi avioni bivseg JATa…Cijela bivsa SFRJ je dvije decenije od usta odvajala za HE Djerdap tada najvecu HE u Evropi..Svi… Pročitaj više »