Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: DF neće učestvovati u radu Odbora

Pojedini mediji objavili su danas da će ovih dana biti sjednica predsjedništva DF-a, kao i da će taj politički savez zauzeti stav po pitanju učešća u Odboru

Demokratski front definitivno neće učestvovati u radu Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, koja je zakazana za srijedu, 11. septembra, potvrdio je član predsjedništva DF-a i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

Milan Knežević

On je za Standard kazao da je stav Demokratskog fronta poznat i da ne postoji mogućnost da učestvuju u radu Odbora, kao i da je svaka spekulacija da se DF navodno premišlja “udbaški spin”.

Pojedini mediji objavili su danas da će ovih dana biti sjednica predsjedništva DF-a, kao i da će taj politički savez zauzeti stav po pitanju učešća u Odboru.

“Nećemo imati nikakvu sjednicu Predsjedništva DF-a, jer smo davno saopštili crnogorskoj javnosti da nećemo učestvovati u radu Odbora za reformu izbornog zakonodavstva. Sve informacije koje se pojavljuju u medijima, kako navodno još nijesmo donijeli odluku, jesu obični udbaški spin”, rekao je Knežević.

Demokratska Crna Gora, kako je najavio poslanik i član Odbora Momo Koprivica, prisustvovaće na sjednici 11. septembra, dok će o daljim koracima odlučiti u zavisnosti od učešća ostalih predstavnika opozicije.

Predstavnik SDP-a Raško Konjević ranije je saopštio da će cijele naredne sedmice biti van zemlje zbog poslovnih obaveza i da će se njegova partija odrediti o tom pitanju naknadno.

Učešće na sjednici potvrdili su i Neđeljko Rudović, predstavnik kluba SNP-Demos, poslanik SD Boris Mugoša i Ervin Ibrahimović iz BS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve