Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Klikovac: Pohvale za Injac i uklanjanje huškačkog grafita, drago nam je što se DF odrekao svoje ideologije

Pitamo se kako ovo prihvatiše branitelji srpskog sveta poput Milana Kneževića, Vladislava Dajkovića i ostali predstavnici partija lokalne vlasti, upitao je Klikovac. U krajnjem, kaže Klikovac, divno je vidjeti kako ovi Vučićevi glasnogovornici u Crnoj Gori mijenjaju ruho

Pozdravljamo postupak Olivere Injac i uklanjanje huškačkog grafita obojenog bojama i porukama pomahnitalog srpskog nacionalizma, kazao je danas Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS.

“Od kako je postao dio lokalne vlasti partije nekadašnjeg Demokratskog fronta i ostalih satelita su započele proces mijenjanja ideologije i prihvatanja vrijednosti NATO, što predstavlja značajan korak naprijed za crnogorsko građansko društvo. Pozdravljamo postupak Olivere Injac i uklanjanje huškačkog grafita obojenog bojama i porukama pomahnitalog srpskog nacionalizma, ali se pitamo kako ovo prihvatiše branitelji “srpskog sveta” poput Milana Kneževića, Vladislava Dajkovića i ostali predstavnici partija lokalne vlasti”, upitao je Klikovac.

U krajnjem, kaže Klikovac, divno je vidjeti kako ovi Vučićevi glasnogovornici u Crnoj Gori mijenjaju ruho.

“Jer kad god se to desi, progresivna politika, naša politika, koja njeguje vrijednosti građanskog društva, pobjeđuje. Pobijedila je i danas u Podgorici. Idemo dalje”, poručio je Klikovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
10.08.2023-13:35 13:35

Nemoj je previse hvaliti..Ona dolazi iz VAR sobe..stim da njeni cetnici-popovi crkve serbije udju nasilno u Crnogorske svetinje..