Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kao Kovačević i Đoković: I u kabinetu Asanovića trobojka

Naime, zastava se može primjetiti na fotografiji dobijenoj iz te lokalne uprave, a koja je nastala u toku sastanka Asanovića sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vukom Nikovićem

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović, po uzoru na neke od svojih kolega, u svom kabinetu uz crnogorsku zastavu postavio je i trobojku.

Naime, zastava se može primjetiti na fotografiji dobijenoj iz te lokalne uprave, a koja je nastala u toku sastanka Asanovića sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vukom Nikovićem.

Nije ovo prvi slučaj da čelnici crnogorskih opština u svojim kabinetima drže zastave tog tipa.

Podsjećamo, predsjednici opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko KovačevićVuko Todorović i Vesko Delić kao i predsjednici skupština opština Danilovgrad, Herceg Novi i Tivat, Velimir Đoković, Ivan Otović i Miljan Marković učestvovali su 13. decembra prošle godine na sjednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije.

Predsjednik Skupštine Opštine Danilovgrad Đoković je, tom prilikom, saopštio da se dva dana nakon njegovog izbora u kabinetu predsjednika Skupštine našla trobojka, što je, kako je kayao tada, “do sada bilo nezamislivo u Opštini Danilovgrad”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sindrom
27.01.2023-21:00 21:00

A na zidu kapela Ace Palikuće!

Tara
08.02.2023-17:48 17:48
Reply to  Sindrom

Aca palikuca je bio albanac..sa imenom Klementi..kasnije su ga srbijanci prekrstili u karadjordjevice..

Tara
08.02.2023-17:46 17:46

Osmanska-srbijanska trobojka nije zakonski priznata..treba podici optuzbe..ako samo gledate–to je lose..Kod nas vlada anarhija..mora se uvesti strogi zakon..pa ako im je do srbije..neaka se tamo sele..jer mi crnogorci ovaj primitivizam i fasizam ne mozemo gledati…Nepostovanje zakona zemlje..je krivicno djelo…