Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Predstavljanje pobjedničke liste pokazalo da građani žele promjene

Ističu da lista, koja broji 33 kandidata koji su istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, ostvareni ljudi, spremni da rade u najboljem interesu Budve u naredne četiri godine

Sjajna atmosfera i prisustvo velikog broja naših Budvanki i Budvana na predstavljenu pobjedničke odborničke liste “Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, pokazalo je da građani žele promjene i da je Budva spremna za bolje dane koji dolaze nakon 27. maja, saopšteno je iz DPS Budva.

Ističu da lista, koja broji 33 kandidata koji su istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, ostvareni ljudi, spremni da rade u najboljem interesu Budve u naredne četiri godine, garancija je da će Budvi konačno biti vraćen status koji joj pripada, status modernog mediteranskog grada, grada kulture, istorije, dobrih međuljudskih i susjedskih odnosa, njegovanja tradicijie i domaćinskog pristupa.

“27. maja staćemo na kraj nestručnom upravljanju našim gradom, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, međusobnim svađama i teškim optužbama za kriminal i korupciju, nezakonitim imenovanjima i razrješenjima činovnika. Vrijeme je za zaslužene promjene, jer Budva može bolje!”, navode iz DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve