Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: SNP u ovom trenutku neće rušiti vlast u drugim opštinama, ali ćemo pratiti situaciju

Sve su glasnije spekulacije da bi SNP u narednom periodu mogao da uskrati podršku lokalnim vlastima u Mojkovcu i Nikšiću. Jokovićeva današnja izjava svakako ostavlja otvorenu mogućnost da će se o tome ozbiljno razmatrati u narednom periodu

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, saopštio je da ta stranka neće zbog toga što su je DF i Demokrate isključili iz vlasti u Beranama, rušiti vlast u ostalim gradovima u kojima je s njima u koaliciji.

On je nakon sjednice Glavnog odbora SNP-a u Beranama, rekao novinarima da je glavni odbor dao punu podršku beranskom odboru partije i, kako je istakao, ispoštovao njihovu odluku da se u ovom trenutku ne ruše vlasti u kojima participira SNP.

“Ovlašćuje se Predsjedništvo partije da, u saradnji s lokalnim odborima gdje vršimo vlast, prati postupanja koalicionih partnera i nakon toga donese adekvatne poteze. U ovom trenutku nećemo praviti probleme, ali ćemo pratiti ponašenja i u Beranama, Mojkovcu, Nikšiću, da vidimo kako će postupiti prema SNP-u dosadašnji naši koalicioni partneri i na osnovu njihovog daljeg postupanja SNP će donositi adekvatnu odluku”, kazao je Joković.

Podsjetimo, sve su glasnije spekulacije da bi SNP u narednom periodu mogao da uskrati podršku lokalnim vlastima u Mojkovcu i Nikšiću zbog toga što su izuzeti iz vlasti u Beranama. Jokovićeva današnja izjava svakako ostavlja otvorenu mogućnost da će se o tome ozbiljno razmatrati.

Foto: SNP
Foto: SNP

Istakao je da je SNP pobijedio 2014. godine, da su oni inicirali litije koje su krenule iz Berana…

“Poslata nam je poruka da SNP nije dobrodošao u vlast u Beranama. Mi smo to shvatili kao vrlo veliku slabost naših koalicionih partnera. Znači, oni nemaju principe. Gdje im SNP ne treba mogu bez SNP-a, a gdje im treba i ne mogu bez njega onda je SNP dobrodošao”, poručio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
22.06.2022-08:39 08:39

Dok Evropa zbija redove pred ruskom agresijom, a Srbija se naoruzava i sprema novu Ukrajinu na Balkanu, crnogorsku Vladu predvodi ekstremno proruska, velikosrpska, kleronacionalisticka partija koja je anticrnogorska, protiv NATO -a, antizapadno orijentisana koja ne priznaje genocid u Srebrenici, koja slavi ratne zlocince i koja Putinovu, Milosevicevu i Momirovu sliku drži u novčaniku a Staljinovu u srcu.

COL
22.06.2022-10:08 10:08

Mnogo eura i energije je Srbija uložila da bi četničija dobila Nikšić i Mojkovac i da bi zaokružila – zatvorila obruč oko Podgorice i sigurno je da tamo neki potrčko neće smjeti u te pobjede prškati. Rekli su mu povij glavu savij kičmu i pazi što činiš, ako očistiš šlinavi nos, pazi đe ćeš istrest višak tih šlina, a najpametnije bi ti bilo da ih progutaš. Sluša glavni Gargamel bez brkova i zuba ka najbolji, vele moš ga je.at samo da niko ne sazna, on će sigurno ćutati. Već se Podgoricom šire vicevi o Glavnom odboru koji sluša samo najglavnijeg… Pročitaj više »

COL
23.06.2022-10:13 10:13

Vele da nije slavio ni jednu godišnjicu mature jer niti ima školskih drugova niti školske generacije, pošto je školu završava vanrednim polaganjem ispita, redovno školovanje iz školskih klupa je batalio poslije osnovne škole rekavši što sam naučio naučio sam, samo se budale školuju….