Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Jedan od najstarijih Podgoričana, dr Milenko Lainović, podržao Pokret ”Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković”

''Staropodgoričani su nekada odgovarali ''ne mijesi pitu ko ima, nego ko je naučio'' i time je sve rečeno o sposobnosti i umješnosti našeg gradonačelnika''

Dr Milenko Lainović, jedan od najstarijih Podgoričana, stomatolog u penziji, koji je bio učenik uoči Drugog svjetskog rata kod čuvenog dr Rista Kusleva, pružio je podršku Pokretu „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ za nastup na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 23. oktobra, saopšteno je iz tog Pokreta.

„Stalno šetam, obilazim sve ulice, jer se divim i radujem se kad vidim da je urađeno nešto novo, bilo da je to građevina, insfrastruktura, a naročito kada vidim da se mnogo pažnje poklanja ozelenjavanju našeg grada. Šetajući gradom spazio sam gradonačelnika Vukovića koji obilazi sva gradilišta i razgovara s građanima, sluša njihove prijedloge i nastoji da sve što su građani tražili ostvari i dosta je toga ostvario. Ja nijesam političar, ja nijesam član nijedne partije nikad bio, pa nijesam ni danas. Ja sam posvećen samo svom gradu. Staropodgoričani su nekada odgovarali „ne mijesi pitu ko ima, nego ko je naučio“ i time je sve rečeno o sposobnosti i umješnosti našeg gradonačelnika“, poručio je dr Lainović u svojoj video poruci podrške.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve