Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Izabrano rukovodstvo Savjeta mladih Biram Crnu Goru- Biram Bar

Za predsjednika Savjeta mladih je izabran Boris Zec, a rukovodstvo će brojati još dvadeset članova

U Baru je danas izabrano rukovodstvo Savjeta mladih Biram Crnu Goru- Biram Bar. Sastanku su prisustvovali predsjednik Radomir Novaković Cakan, šef izbornog štaba Ljubomir Vukoslavčević i članovi predsjedništva Stevo Novaković i Ljubiša Tadić, kao i koordinator mladih ispred izbornog štaba Ognjen Vučević, saopšteno je iz te partije.

“Danas smo, zbog sve većeg priliva mladog članstva, oformili rukovodstvo Savjeta mladih kako bi se na što bolji način pripremili za izbore. Sve više mladih podržava našu ideju i prepoznaju pravu barsku priču. I u prethodnom periodu smo davali šansu mladima na rukovodećim pozicijama, pa ćemo takvu praksu nastaviti i dalje“, rekao je Radomir Novaković Cakan.

Za predsjednika Savjeta mladih je izabran Boris Zec, a rukovodstvo će brojati još dvadeset članova.

Nakon izbora Zec je poručio da uvjeren da će omladina biti okosnica te partije.

“Imam čvrsta uvjeravanja od predsjednika da će omladina biti okosnica ove partije. Vjerujem u rad partije Biram Bar i pratim ih od samog osnivanja. Ovo je partija onih kojima je Bar na prvom mjestu. Sve ostale partije su iz Podgorice i njima razvoj našeg grada neće biti prioritet. Predložili smo pravce djelovanja u narednom periodu i očekujemo povoljan rezultat na narednim izborima”, kazao je on.

Podsjetimo se da je partija Biram Bar u prethodnom periodu jednog od svojih mladih članova predložila za predsjednicu Skupštine opštine Bar Milenu Božović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve