Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vukoslavčević: Bar je spreman za promjene i novu vlast

Imajući u vidu da je evidentan pad podrške lokalnoj vlasti, da su vanredni lokalni izbori sve bliži i da je voz promjena neumitno krenuo naprijed

Završeni su parlamentarni izbori. Crna Gora je, kao i prije tri godine, odlučila da krene putem promjena. Građani su pokazali kome najviše vjeruju i očekuju da u što kraćem vremenskom periodu vide rezultate programa i obećanja iz kampanje.

“Ipak, da li su promjene moguće, konkretno u našem gradu, ako ga vode partije koje samo među sobom mogu biti poželjni partneri”, istakao je politički direktor partije Biram Crnu Goru i bivši odbornik u barskom parlamentu, Ljubomir Vukoslavčević i dodao: “Danas želim da poručim svim odbornicima SO Bar da se ne plaše, da ne strahuju za svoje pozicije, da razmišljaju svojom glavom i da prevashodno misle o boljoj budućnosti našeg grada. Nemojte da vas ucjenjuju blanko ostavkama- zakon je na vašoj strani.”

Imajući u vidu da je evidentan pad podrške lokalnoj vlasti, da su vanredni lokalni izbori sve bliži i da je voz promjena neumitno krenuo naprijed, postavlja se pitanje da li ćemo uskočiti u njega i realizovati sve one projekte koji su Baru neophodni da bi postao moderan, razvijen grad i kapija na putu ka Evropi ili ćemo i dalje, zbog nesposobne vlasti, biti odsječeni od svijeta.

“Mi u Biram Crnu Goru to hoćemo i možemo. Projekti koji će dovesti do napretka našeg grada sastavni su dio našeg koalicionog sporazuma sa PES-om. Nastojaćemo da ih, kao budući konstituenti nove vlasti u Baru, realizujemo u što kraćem roku”, zaključio je Vukoslavčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
17.06.2023-13:44 13:44

Vaša snaga u okviru koalicije sa PESom je reda Demosa u okviru Demokrata…