Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Biram Bar: Koalicioni partneri pokazali nepoštovanje prema Neneziću

Iz Biram Bar, još jednom supozvali Nenezića, koji je i zakazao pomenutu sjednicu sa temom kupovina broda AF Francesca na relaciji Bar-Bari, da prizna poraz, raspusti Skupštinu i omogući građanima da izaberu nove ljude koji će Bar povesti naprijed

Pokazalo se još jednom da je DPS-u i onima koji zajedno sa njima vrše vlast stranački interes ispred interesa građana i samog Bara. Današnji nedostatak kvoruma za zasijedanje u Skupštini opštine Bar to jasno pokazuje, ocijenili su iz Biram Bar.

Kako su istakli, ako vladajuća koalicija nije u stanju da obezbijedi kvorum za tako bitne teme kao što su izbor i imenovanje direktora DOO ”Vodovod i kanalizacija Bar” i DOO “Komunalno preduzeće Bar” u našem gradu, šta očekivati kada je u pitanju rasprava o kupovini broda AF Francesca?!

“Očito je da disciplina po kojoj su nekada bili poznati odbornici DPS-a popušta i da mnogi od njih sada djeluju kao samostalni i već razmišljaju kuda i sa kim dalje”, navode u saopštenju.

Iz Biram Bar, još jednom supozvali Nenezića, koji je i zakazao pomenutu sjednicu sa temom kupovina broda AF Francesca na relaciji Bar-Bari, da prizna poraz, raspusti Skupštinu i omogući građanima da izaberu nove ljude koji će Bar povesti naprijed.

“Ne treba očekivati da će Biram Crnu Goru i ostale kolege iz opozicije davati kvorum, a da odbornici vladajuće većine ne dolaze na sjednice. Ovakav pristup više neće biti moguć, a to smo jasno stavili do znanja predsjedniku SO Bar g-dinu Neneziću na kolegijumu i posljednjoj održanoj sjednici”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve