Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

SM DPS Kolašin: Demokrate predsjednika Opštine biraju nepotizmom a ne na osnovu obrazovanja i stručnosti

I onda se, dodaju, postavlja pitanje kakvu poruku Demokrate šalju mladim ljudima? Da obrazovanje nije od presudnog značaja ukoliko imate nekog svog da vas zaposli ili, još bolje, lansira na rukovodeće mjesto

Ako ste pomislili da je u Crnoj Gori nepotizam dosegnuo svoj vrhunac, zahvaljujući tridesetoavgustovskoj većini, koja zapošljava i po dubini i po širini, ruinirajući i lokalna, i državna preduzeća, jer je preporuka za posao partijska knjižica, krvna, prijateljska ili kumovska veza sa vlastodršcima, a ne znanje, onda ste se, još jednom, prevarili, kažu u Savjetu mladih DPS Kolašin.

“U prilog tome govori slučaj iz Kolašina, u kojem je, što je ujedno i za rubriku vjerovali ili ne, kćerka oca predložila za prvog čovjeka grada. Dakle, Zorana Bakić je za predsjednika Opštine Kolašin predložila Petka Bakića koji je po struci mašinski tehničar”, navode iz Savjeta mladih DPS Kolašin.

I onda se, dodaju, postavlja pitanje kakvu poruku Demokrate šalju mladim ljudima? Da obrazovanje nije od presudnog značaja ukoliko imate nekog svog da vas zaposli ili, još bolje, lansira na rukovodeće mjesto.

“I eto tako, saga o Zorani i Petku će se završiti tako što će kćerka podići ruku za tatu, koji će glasovima vladajuće koalicije, postati predsjednik Opštine Kolašin bez obzira na to što nema bilo kakvo menadžersko iskustvo. Danak ovakvom ponašanju Demokrata ne plaća niko drugi do građanke i građani ovog grada. Ako za Martinovićevo vrijeme nijesmo, kako je obećano, procvjetali, ostaje da se nadamo da ni za Bakićevo Kolašin neće propasti”, zaključuju u Savjetu mladih DPS Kolašin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve