Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Iz DNP poručili DPS-u: Knežević je za vas Brus Li, nokautirao vas je, bilo je uživanje gledati ga

I, kako je dodala, "umjesto da izvuku pouku iz jučerašnje rasprave, u DPS-u plitkoumnim spinovima i snimcima misle da mogu napraviti štetu Milanu Kneževiću, a u stvari sve šakama udaraju sebe u glavu".

Nakon sto su juče doživjeli politički klasični nokaut od Milana Kneževića, u DPS-u jutros ne mogu da nađu nikoga ni da im potpiše saopštenje koje podsjeća na njihovu političku čitulju, poručili su jutros iz Demokratske narodne partije.

“Bilo je uživanje juče posmatrati kako lider DNP-a naslaže jednog po jednog, od formalnog predsjednika Danijela Živkovića do ostalih junoša DPS-a, da s pravom sumnjamo da je sinoć Urgentni centar imao pune ruke posla za liječenje njihovih mentalnih lomova”, istakla je funkcionerka te stranke Jovana Todorović.

I, kako je dodala, “umjesto da izvuku pouku iz jučerašnje rasprave, u DPS-u plitkoumnim spinovima i snimcima misle da mogu napraviti štetu Milanu Kneževiću, a u stvari sve šakama udaraju sebe u glavu”.

“Ako dosad nisu shvatili, valjda im je juče bilo jasno da je Milan Knežević za njih Brus Li, i da će ih svaki put u političkom duelu poređati kao vrane na dalekovodu. Ali svakako ih nećemozaustavljati u naumu njihovog daljeg samopovređivanja, jedino im predlažemo, da šake zamijene zidom, i zalete se kako treba glavom u zid. Da najzad počinu, i oni, ali i Crna Gora od njih”, zaključila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
12.03.2024-10:58 10:58

Milan Knezevic..je jedan obicni primitivac..lajguz..poznat..”Drzavni Udar”kad tad..on ce sa Mandicem zavrsiti u Zatvor..DPS..su kulturni politicari..govore..kakvi-ste–sta radite..skim saradjujete….
DPS..je juce bio najbolji u njihovoj novoj karijeri..DPS su drzavnici..koji vole svoju drzavu..koji je stite od Pipuna..Mandica.Milojka..i od kompletnoe cetnicke..srbijanske-nacisticke Horde…Adios..sram vas bilo..sta radite od ove drzave..

Brano
12.03.2024-12:11 12:11

Onoga divljana,necivilizovanog i nevaspitanog četnika.

Tara
12.03.2024-12:28 12:28

Cetni..ne vrijedjajte Legendu Brus-Li sa cetnickim zijevalom..i neo srbijanskim nacistom!

Mico
12.03.2024-12:28 12:28

Kako se zvase ona Narodna izreka za čoveka koji nikad ne doraste kako treba nego ga vlastita glupost tera da se cijo život ponaša klinački. Ide iz greške u grešku i da zlo bude veće ne uči na njima, ponavlja ih. Pokušaš li da ga posavjetuješ, za njegovo dobro, ko u oko da si ga uboo. Čemu saveti kad je on svakako najpametniji na svetu. Ni kožne gaće ne mogu da mu pomognu a može da se opameti jedino kad umre, na žalost ili sreću.