Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović primjerom dokazao kako Vijesti različito tretiraju zaduženje

On je na Twitteru objavio dvije naslovne strane Vijesti, u kojima zaduženje Vlade Duška Markovića predstavljaju kao novac za dugove, a zaduženje aktuelne Vlade kao novac za finansijsku sigurnost

Poslanik Demokratske partije socijalista Petar Ivanović primjerom je objasnio kako funkcioniše “nezavisno” novinarstvo ND Vijesti.

On je na Twitteru objavio dvije naslovne strane Vijesti, u kojima zaduženje Vlade Duška Markovića predstavljaju kao “novac za dugove”, a zaduženje aktuelne Vlade kao “novac za finansijsku sigurnost”

”Primjer objektivnog i nezavisnog novinarstva: kada prethodna vlada emituje 500 miliona obveznica onda “novac uzimaju za dugove”, a kada sadašnja vlada emituje 750 miliona onda je “na vrijeme obezbijedjena finansijska sigurnost”, napisao je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
19.12.2020-07:03 07:03

Ko jos moze misliti da su oloski koncern Vijesti nezavistan taj je gori od Vijesti,posebno ko su vlasnici prevaranti,lupezi,nistavcine i olosi ,dvojac Misko Perovic krivousti i Zeljko ivanovic govece sa krstenicem dosljak iz okoline Krusevca. Sto reci za pojedine novinare, nista lijepo jer tako sakupljenih “novinara” “intelektualaca” itd i tome sl.nema na okrsni svijet.